-
Biznesa plāns kafejnīcai
Nr. | Chapter | Page. |
Kopsavilkums | 4 | |
1. | Vispārēja informācija par plānoto uzņēmumu | 5 |
2. | Uzņēmuma vadība un personāls | 7 |
Nodarbinātās personas | 7 | |
3. | Nozares raksturojums | 9 |
4. | Darbības raksturojums, pakalpojumi | 11 |
4.1. | Pakalpojumu un produktu apraksts | 11 |
4.2. | Pakalpojuma atšķirīgās īpašības salīdzinājumā ar konkurentiem | 11 |
4.3. | Plānotā apkalpošanas sistēma | 11 |
5. | Klientu struktūra un tā raksturojums | 12 |
6. | Konkurence | 13 |
Konkurentu analīze | 13 | |
7. | Mārketinga plāns | 15 |
7.1. | Cenu un pārdošanas stratēģija | 15 |
7.2. | Reklāmas pasākumi | 16 |
8. | Iespējamie riski un to samazināšanas pasākumi | 18 |
9. | Projekta realizācijas izklāsts | 21 |
9.1. | Misija | 21 |
9.2. | Mērķi | 21 |
10. | Finansu plāns | 22 |
Komercdarbības uzsākšanai nepieciešamais kapitāls | 22 | |
Ieņēmumu prognozes (plāns) | 22 | |
Naudas plūsmas prognoze (plāns) | 22 | |
Kredīta atmaksas grafiks | 22 | |
Nolietojuma aprēķins | 24 | |
Peļņas un zaudējumu aprēķins | 24 | |
Pielikumi | 25 |
Biznesa plāna galvenais mērķis ir iepazīstināt kredītiestādi ar plānoto komercdarbības formu, tā turpmākajiem un esošajiem plāniem.
Komercdarbības forma ir individuālais komersants ( IK ) , plānotais nosaukums ir „Nāc un ņem”, šis uzņēmums piedāvā ēdināšanas pakalpojumus.
Uzņēmuma Peļņas vai zaudējumu aprēķinā varēsiet iepazīties ar plānoto peļņu vai zaudējumiem turpmāko 3 gadu laikā. Saprotami, ka pirmos trīs gadus uzņēmums strādās ar zaudējumiem, taču pamazām izmaksas samazināsies un peļņa pieaugs.
Būtiskākie uzņēmuma riski ir inflācijas pieaugums, kas savukārt izraisa pircēju pirktnespēju un konkurences pieaugums, kas veicot padziļinātu manu tirgus izpēti izmantotu mana uzņēmuma mīnusus un pārvērstu to savos plusos, tāpēc viens no būtiskākajiem mērķiem ir regulāri sekot līdzi esošo konkurentu attīstībai, kā arī laicīgi ievērot jaunu konkurentu parādīšanos.
Nodarbinātās personas
IK „Nāc un ņem” strādā 7 algoti štata darbinieki: Grāmatvede, virtuves darbinieks, 2 pārdevēji un 2 palīgstrādnieki. Darbinieki tiks pieņemti konkursa kārtībā, pārbaudot darbinieku zināšanas, uzņēmību, kompetenci, prasmi, pieredzi, darbaspējas un izglītību, kas pilnībā atbilst ieņemamajiem amatiem.
Personāla galvenie pienākumi
Grāmatvede – Veikt vienkāršo grāmatvedību uzņēmumā;
Virtuves darbinieks – Laicīgi rūpēties, lai ir jau sagatavots viss nepieciešamais ēdiens;
Pārdevējs/ja – ar labām komunikācijas spējām, sabiedrisks/a. Pienākumos ietilpst apkalpot klientus, pieņemt viņu pasūtījumus, uzklausīt sūdzības un mēģināt tās atrisināt klientam par labu, vajadzības gadījumā uzkopt telpas;
Palīgstrādnieks – labi pārzina savus pienākumus un vajadzības gadījumā spēj palīdzēt apkalpot gan klientus, gan veikt nepieciešamos darbus virtuvē un uzkopt telpas. Pamatdarbība – izpildīt pārdevēja un virtuves strādnieka lūgtos darbus. Strādnieks atrodas pakļautībā vadītājam, virtuves strādniekam un pārdevējam.…
Darbā ir analizēts Cēsu tirgus un iesaistīti statistikas dati par Cēsu iedzīvotājiem, tūristu daudzumu. Biznesa plāns ir par ātrās ēdināšanas ēstuvi Cēsu centrā.
- Biznesa plāns kafejnīcai
- Biznesa plāns kafejnīcai
- Biznesa plāns kafejnīcai
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Biznesa plāns kafejnīcai
Business Plans for secondary school5
Evaluated! -
Biznesa plāns SIA "i-Spēles"
Business Plans for secondary school7
-
Atpūtas nama "Liepziedi" biznesa plāns
Business Plans for secondary school18
-
SIA "Pepe" biznesa plāns
Business Plans for secondary school17
-
Firmas "xxx" biznesa ekonomiskais plāns
Business Plans for secondary school27