Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:518498
 
Author:
Evaluation:
Published: 16.04.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Kopsavilkums   
2.  Uzņēmuma apraksts   
3.  Uzņēmuma mērķi   
4.  Uzņēmumu misija   
5.  Uzņēmuma veiksmes atslēga   
6.  Pakalpojumu apraksts   
7.  Mārketinga plāns   
8.  Peļņas uzlabošanas metodes   
9.  Reklāma   
10.  Kopsavilkums par personālu   
11.  Kopējā nepieciešamā naudas resursu summa. 1.tab.   
12.  Kredīta dzēšanas shēma. 2.tab.   
13.  Pirmseksplutācijas izdevumi. 3.tab.   
14.  Eksplutācijas izdevumi. 4.tab.   
15.  Kopējie ienākumi no restorāna apmeklējuma. 5.tab.   
16.  Ienākumu prognozē. 6.tab.   
17.  Peļņas plāns 7.tab.   
18.  Finanšu plāns 8.tab.   
19.  Riski   
20.  Rezultātu tabula un secinājumi. 9.tab.   
Extract

Veicot restorānu tirgus analīzi Latvijā, liekot akcentu uz Rīgas restorāniem, tika pieņemts lēmums jauna restorāna „EL MASARY” atvēršanā Rīgas centrā, kas tiks balstīts uz ēģiptiešu stilu un ēdienu tradīcijām, kas ļaus cilvēkiem justies tā it kā viņi būtu devušies nelielā ceļojumā uz Ēģipti un izbaudījuši labākos ēģitiešu nacionālās virtuves ēdienus. „EL MASARY” atšķirsies no citiem restorāniem ar savu interjeru, ērtu atrašanāš vietu, kā arī tiks aprīkota autostāvvieta klientu automašīnām, būs daudzveidīga ēdienu, uzkodu, desertu un dzērienu izvēle, patīkamām cenām un augstu apkalpošanas līmeni, kas palīdzēs restorānam paaugstināt reputāciju un piesaistīt vairāk klientu.
Izpētot šobrīd esošo situāciju nekustamo īpašumu tirgu tika pieņemts lēmums telpu pirkšanai priekš restorāna, kuru kopējā platība ir 400 m2. No tiem 100 m2 aizņems virtuve, 20 m2 garderobe, 10 m2 WC, 30 m2 ofisa telpai, pārējā 240 m2 platība klientu apkalpošanai, kas tiks paredzēta 140 cilvēku apkalpošanai.
Restorāns būs atvērts klientiem katru dienu no 10:00 līdz 23:00. Restorāna personāls sastāvēs no : šefpavārs, 2 pavāri, 2 pavāra palīgi, administrators, grāmatvedis, 4 oficianti, 2 bārmeņi, 2 apsargi, garderobes darbinieks, apkopēja. Personāls strādās pēc iepriekš sastādīta grafika. Personāla sastāvs ir sākuma stādijā, vēlāk attīstības laikā iespējams tiks pieņemti vēl jauni darbinieki.
Pirmais restorāna gads tiks vērsts uz rekonstrukciju, aprīkojumu un daudzām reklāmām, kas palīdzēs pievilināt klientus. Savukārt, otrais gads tiks veltīts dažādiem pārsteigumiem, atlaidēm un orientēsies vairāk uz klientu piesaisti. Turpmāk izveidosies pastāvīgo klientu skaits, kuri savukārt arī reklāmes restorānu, kā arī darbosies ārējas reklāmas, tādas kā avīzēs, televīzijā, radio un arī reklāmas baneri uz ielām.
Restorāna atvēršanai un veiksmīgai darbībai balstoties sākuma proektēšanu tika aprēķināta nepieciešamā summa 450 000 ls. Šī summa tiks ņemta kredītā uz 10 gadiem ar procentu likmi 9% gadā. Kredīta pamatsummas atmaksa sākas no 3.gada, kad tiks izmaksāti 7% no pamatsummas. Tālāk ikgada maksājumi pieaugs par 8%.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −9,98 €
Work pack Nr. 1112186
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register