Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:935843
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.06.2009.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 2 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Saturs    2
  Projekta ideja    3
  Aktivitāšu apraksts    3
  Izvēlētās vietas resursi    4
  Meža resursi    4
  Ūdens resursi    4
  Viesu nams    4
  Kartogrāfiskais materiāls    5
  Konkurence    7
  Projekta pašizmaksas    8
  Inventārs    9
  Finansiālais ieguldījums un peļņa    9
  Pasākuma nolikums    11
  Pasākuma scenārijs    11
  Cena    12
  Nepieciešamais ekipējums    12
  Pieteikšanās    12
  Projekta publicitāte un reklāma    13
  Izmantotā literatūra    15
Extract

Projekta ideja.

Latvijā ir tik daudz skaistu atpūtas vietu ar pirtiņām, semināru organizēšanas iespējām, naktsmītnēm, taču maz ir tādu uzņēmumu, kas nodarbojas ar semināru+ izklaides organizēšanu vienlaicīgi šajās vietās (parasti tiek piedāvāts inventārs, taču jāorganizē viss pašiem), tādēļ man radās ideja izveidot piedāvājumu, kurā būtu apvienots seminārs ar izklaidi-izglītošanās, viedokļu apmaiņa, aktīva atpūta, kolektīva saliedēšana vienlaicīgi. Autoraprāt, vismazāk tiek piedāvāti pasākumi ZIEMĀ kolektīva saliedēšanai un ja tur vēl spēj veiksmīgi iepīt iekšā kādu semināru utml tad šis pasākums varētu būt ļoti izdevies- patīkami taču apvienot izklaidi ar lietderīgo.
Autore ir izveidojusi nelielu ieskatu biznesa plānā, kurā būs apvienoti aktīvā tūrisma elementi, viesmīlīgas telpas semināram, un atpūtai, iespēja ieiet pirtiņā, naktsmājas.
Aktivitāšu apraksts
Visa grupa tiek sadalīta divās komandās, katrai komandai tiek izsniegtas atpazīšanās zīmes ( piemēram, rūķu cepures katrai komandai savādākā krāsā).
1. stafete „Hokejs”- no katras komandas tiek izvirzīts 1-3 vārtsargi ( pēc komandas vēlmēm) un dalībniekiem no pretējās komandas ir jācenšas iesviest izmantojot hokeja nūju pēc iespējas vairāk kartupeļu pretinieka vārtos. Stafete beidzas, kad visi dalībnieki ir vismaz vienu reizi bijuši uz ledus.
2. Vilkšana- komandas sacenšas, kura ātrāk pārvilks visus savas komandas dalībniekus izmantojot vienas ragaviņas pāri sniega laukam.
3. Šaušana mērķī- uz koka uzkrāsotas līnijas dažādās krāsās, dalībniekiem jāmet ar pikām pa šo koku, katra krāsa nozīmē noteiktu skaitu punktu- kuram visvairāk, tas vinnē. Lai citiem nebūtu garlaicīgi gaidot, kad citi veiks stafeti un galīgi nenosaltu- tiek piedāvāts aizslietnis pret vēju ar soliņiem un karsts kakao/tēja/ karstvīns.
4. Orientēšanās- katra komanda tiek sadalīta divās daļās. Komandas viena daļa skrien pa mežu un meklē norādes ( kuras ņem sev līdzi), lai atrastu galamērķi, kurā viņus sagaida cits organizators. Pa ceļam skrienot ir jāatstāj kaut kādas iepriekš norunātas zīmes, pēc kurām komandas otra daļa atradīs pirmo ( tās var būt izmētātas konfektes pa ceļam, līnija ievilkta sniegā, nomesti cimdiņi).
5. Ugunskura kuršana- kolīdz komandas viena daļa ir atradusi orientēšanās galamērķi, viņiem jāsāk meklēt turpat mežā zarus un kokus iekuram, jo būs pēc iespējas ātrāk jāuzkur ugunskurs. Kad atskrien otra komandas daļa no orientēšanās- komandām tiek izsniegti sērkociņi un tie, kuri sakur ugunskuru pirmie ir uzvarējuši.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register