Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
9,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:603940
 
Evaluation:
Published: 17.09.2004.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Organizācijas strukturshēma    5
  Darbinieku saraksts    6
  Ražošanas nodaļas īss apraksts    8
  Personāla nodaļas īss apraksts    10
  Finansu nodaļas īss apraksts    11
  Mārketinga nodaļas īss apraksts    12
  Mārketinga stratēģija    13
  Uzņēmuma attiecības ar citām firmām    15
  Uzņēmumu ietekmējošā ārējā vide    16
  Organizācijas misija, mērķi un plāni    19
  Organizācijas kultūra    24
  Vadīšanas stils    26
  Motivācijas sistēma    28
  Kontroles sistēma    30
Extract

Sia “SuperCafe” tika radīta ar misiju iepazīstināt Latvijas iedzīvotājus ar citām kultūrām. “SuperCafe” nav tikai citu tautu neparasti ēdieni, tā ir vesela kultūru virkne. Mūsu restorānā ir piecas zāles, un katrā zālē mēs centāmies izveidot specifisku, pat varētu teikt, maģisku gaisotni, kas ļaus mūsu klientiem pilnībā izbaudīt un pēc iespējas dzīļāk izprast katras kultūras garšu caur kulinārijas mākslas šedevriem, ko spej radīt mūsu šefpavāri. Šie meistardarbi arī palīdzēs atpūsties, atgūt spēkus un brīnišķīgi pavadīt laiku. Mūsu darbinieki pārzina katru no kultūrām, tās tradīcijas un ieradumus, un cenšas taj atbilst gan ar savu ārējo izskatu, gan ar manierēm un uzvedību.
Kad klients ienāk kādā no zālēm, viņš it kā nokļūst citā pasaulē vai vismaz citā valstī un laikmetā, piemērām, Indijas valgnajos mežos vai Armēnijas dižajos kalnos. Katras zāles interjers arī ir meistardarbs, ko radīja mūsu burvis-dizainers. Vispār, mūsu restorāna zāles piedāvā izbaudīt Indijas, Ķīnas, Itālijas, Meksikas un Armēnijas nacionālos ēdienus.
Visu šo valstu virtuves ir atšķirīgas, īpatnējas un tāpēc tik pievilcīgas, vilinošas. Kas spēs pretoties kārdinājumam ne tikai nogaršot šos ēdienus, bet arī pašam savām acīm novērot, kā tie tiek gatavoti, varbūt, pat piedalīties šaj procesā... Mūsu pavāri centīsies izdabāt pat visprasīgākajiem klientiem ar izsmalcinātāko gaumi.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register