Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
9,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:754038
 
Author:
Evaluation:
Published: 16.03.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Uzņēmuma izveides ekonomiskais pamatojums    4
2.  uzņēmuma raksturojums    5
3.  Izejvielu uzglabāšana    9
3.1.  Noliktavu laukumu aprēķins    9
3.2.  Ledusskapju tilpuma aprēķins    11
4.  Ražošanas telpu aprēķini    13
4.1.  Gaļas - zivju ceha aprēķini    13
5.  ēdienu gatavošana    15
5.1.  Karstā ceha aprēķins    15
5.2.  Aukstā ceha aprēķins    20
6.  ēdienu izsniegšana    23
6.1.  Sadale    23
7.  trauku mazgātuves aprēķins    24
7.1.  Galda trauku aprēķins    24
8.  personāla un sanitāro telpu aprēķins    25
8.1.  Garderobes telpas laukuma aprēķins    25
8.2.  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    27
8.3.  Administrācijas kabineta laukuma aprēķins    27
9.  apmeklētāju telpu aprēķins    28
9.1.  Apmeklētāju zāle    28
9.2.  Apmeklētāju sanitārais mezgls    28
10.  tehnoloģiskā projekta skice    30
11.  ražošanas procesa apraksts    32
11.1.  Ražošanas telpu raksturojums, darba vietu raksturojums    32
Extract

SECINĀJUMI
Lai izstrādātu uzņēmuma tehnoloģisku projektu ir jācenšas pārredzēt kāds tam būs pieprasījums un mērķa auditorija;
Mērķa auditorija un plānotais uzņēmuma veids ietekmē piedāvājumu un telpas izkārtojumu ar uzņēmuma veidam atbilstošām iekārtām;
Nepieciešamu iekārtu izvēli ietekmē attiecīgu ēdienu gatavojamo porciju daudzums, ēdienu gatavošanai attiecīgo izejvielu pirmapstrādes daudzumu, to apstrādes veids (vai tiek gatavotas vairāk aukstie ēdieni, vai arī karstie);
Plānojot uzņēmuma telpu izvietojumu ir jāievēro tehnoloģiskās plūsmas, tām nevajadzētu krustoties (tīro un netīro trauku, izejvielu, gatavas produkcijas un atkritumu plūsmas)
Ne vienmēr ir iespēja uzņēmumā iekārtot telpas tā, lai katram tehnologiskām procesam ir atsevišķa telpa un iekārtas, piemēram uzņēmuma laukuma ekonomijas dēļ, vai arī kādas izejvielas apstrādes neliela daudzuma dēļ;
Uzņēmuma telpu iekārtojumu un iekārtu izvēli ir jāplāno tā, lai darbs noritu ērti, ātri, pārtikai un cilvēku veselībai droši.

Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register