Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
14,20 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:241381
 
Author:
Evaluation:
Published: 29.11.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 14 units
References: Used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
I.  Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcija    1
1.  Koncepcijas apraksts    1
2.  Uzņēmuma misija un mērķi    2
II.  Tirgus analīze    3
1.  Anketa    3
2.  Uzņēmumumu konkurences ražotās produkcijas un sniegto pakalpojumu plusi un trūkumi    5
3.  Konkurentu analīze pēc galvenajiem kritērijiem    7
4.  Uzņēmuma stipro un vājo pušu novērtējums    8
1.  Uzņēmuma shēma    10
2.  Aptuvenās telpu platības normas, rēķinot uz vienu apmeklētāju kv.m    12
3.  Tirdzniecības zāles plāns    14
4.  Uzņēmuma atmosfēra. Ārējais dizains. Iekšējais interjers. Galdu noformējums    15
5.  Zīmējumi    16
6.1.  Ārējais dizains    16
6.2.  Vestibils    17
6.3.  Galdu noformējums    18
6.4.  Personāla apģērbs    19
IV.  Ražošanas plāns    20
1.  Ēdienkarte    20
2.  Dzērienu karte    24
3.  Kokteiļu karte    27
4.  Tehnoloģiskā karte- saldajam    30
4.1.  Tehnoloģiskās gatavošanas shēma- saldajam    30
5.  Tehnoloģiskā karte- kokteilim    31
5.1.  Kalkulācijas karte- kokteilim    32
5.2.  Tehnoloģiskā karte- kokteilim    32
6.  Ziņojums par specializācijas priekšmetu. „Viss par zivīm”    33
V.  Organizatoriskais plāns    36
1.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    36
2.  Oficiantu skaita aprēķins    37
3.  Ēdināšanas uzņēmuma štatu saraksts    38
4.  Ēdināšanas uzņēmuma darba grafiks    40
5.  Menedžera kvalfikācijas apraksts    41
VI.  Mārketinga plāns    43
1.  Mārketinga pasākumu plāns    43
VII.  Reklāmas plāns    44
1.  Reklāma restorānu biznesā    44
2.  Zīmējums-LOGO    47
VIII.  Finanšu plāna izstrāde    48
1.  Uzņēmuma preču apgrozījuma aprēķins    48
2.  Darbinieku darba algu aprēķins    50
2.1.  Trīs piemēri ar algu aprēķināšanu    51
4.  Kredītu dzēšanas grafiks    53
5.  Uzņēmuma izmaksu, peļņas un rentabilitātes aprēķins    54
6.  Secinājumi    55
7.  Izmantotā literatūra    56
Extract

Šī jaunā uzņēmuma tēmu varētu raksturot tā, ka šī ir ļoti piemērota vieta visiem cilvēkiem, nav svarīgs kāds ir tavs vecums, nav svarīga kāda ir tava nodarbšanās, nav svarīgi, kas tu esi vai par ko vēlies kļūt nākotnē, galvenais, lai tevī iekšā būtu vēlme atpūsties un labi pavadīt laiku, kopā ar mums, saviem draugiem un radiem. Mēs tev peidāvājam ekskluzīvu iespēju, paslēpties no visas apkārtējās pasaules un vienkārši izbaudīt mirkli, kuru tu pats vari veidot tādu kādu vēlies. Šāda stila restorānā jūs noteikti nekad iepriekš nebūsiet bijuši, jo tas ir kaut kas jauns un pavisam saudabīgs. Šit jīms būs lieliska iespēja papusdienot darba pauzītē vai baudīt gardas vakarīnjas savā kompānijā.
Nosaukums ”9.Vilnis” izvēlēts tādēļ, ka mums likās, ka tas būtu vispiemērotākais nosaukums mūsu restorānam, jo kā jau mēs visi zinām devītais vilnis ir pats lielākai un iespaidīgākais vilnis, tāpat arī mūsu restorāns ir kautkas ekskluzīvs un nebijis!!! Tas nav kaut, kas ikdienišķs un pašsaprotams, tam ir izstrādāta interesanta koncepcija un tas ir veidots kā pārsteigums jums visiem, lai ikreizi kad jūs pie mums iegriestos jūs justos nepiespiesti un brīvi, lai jūs te varētu ar interesi aplūkot visu un pavadīt savu brīvo laiku.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register