Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:794683
 
Author:
Evaluation:
Published: 25.02.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Kopsavilkums    4
  Uzņēmuma funkcionēšana, vadība un nodarbinātie    5
  Piedāvātais produkts    10
  Mārketinga plāns    11
  Risks un problēmas    15
  Finansu aprēķini    17
Extract

Jebkura uzņēmējdarbība sākās ar ideju. Pakāpeniski, atkarībā no esošām iespējām šī ideja iegūst konkrētas formas. Ideja izveidot maizes ceptuvi tur, kur tā ir visnepieciešamākā, tas ir Gulbenē radās pamatojoties uz tiešām nabadzīgo un nekvalitatīvo maizes nodrošinājumu šajā reģionā. Tātad pieprasījums pēc lētas un kvalitatīvas maizes paredzams augsts. Ir perspektīva ideja, to tikai vajag sekmīgi realizēt.
Lai ideju realizētu ir nepieciešami materiālie un finansiālie resursi, kā arī gudri un darbspējīgi darbinieki un, lai pārbaudītu idejas dzīvotspēju un nodrošinātu uzņēmumam veiksmīgu darbību ir nepieciešama komercdarbības plānošana.
Biznesa plānošana ir nepieciešama, jo pēc tās tiek veidots uzņēmums. Tā ir ceļa karte ar iezīmētu maršrutu, lai nemaldītos sānielās un lai nenokļūtu strupceļā, bet lai virzītos uz panākumiem. Tā ir iespēja izstrādāt stratēģiju un kļūdīties uz papīra nevis reālajā dzīvē. Komercdarbības plānošana ir nepieciešama, jo tā nodrošina uzņēmumam veiksmīgu darbību, izvirzītos mērķus pārvēršot konkrētā darbībā, nosaka prioritātes, kā arī uzņēmuma vadības virzienus un pasākumus mērķu sasniegšanai. Plānošana palīdz ieskatīties firmas nākotnē. Tā parasti ir saistīta ar risku , kurš jāsamazina līdz minimumam. Kaut gan nākotne nav paredzama, plānošana palīdz atrast alternatīvus risinājumus un to priekšrocības. Plānošana ir sagatavošanās lēmuma pieņemšanai, un šajā procesā pamatojas gan uz intuīciju, gan uz rūpīgu situācijas izpēti, lai novērtētu idejas dzīvotspēju.
SIA”Beķereja” biznesa plāns ir nepieciešams, lai pārbaudītu idejas par maizes ceptuves izveidošanu dzīvotspēju un, lai nodrošinātu veiksmīgu uzņēmuma darbību, kā arī, lai izdzīvotu konkurences apstākļos un gūtu maksimālu peļņu.
Biznesa plāns izstrādāts uzņēmuma iekšējai lietošanai un arī ārējam lietotājam – biznesa sadarbības partneriem un līdzekļu saņemšanai no kredītiestādēm nepieciešamības gadījumā.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register