Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:200648
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.12.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

2. Analizējiet konkrētu (alkoholisko) dzērienu lietošanas tradīcijas sociālajā, vēsturiskajā vai cilvēka veselības kontekstā!
Tekila ir stiprs alkoholiskais dzēriens, ko ražo tikai Jalisco štatā, Meksikā. To gatavo no zilās agaves, ko joprojām ievāc ar rokām. Saistībā ar ražošanas vietu, tekila ir populāra Meksikā arī lietošanas ziņā. Meksikāņi patērē visvairāk tekilas uz vienu cilvēku gadā. Meksikas nacionālais dzēriens ir Paloma, kuras sastāvā arī ietilpst tekila. Tradicionālais veids, kā tekilu lieto Meksikā, ir tīrā veidā (turklāt līdzīgā veidā kā viskiju, nevis no šotu glāzes), dažos reģionos tekilu lieto kopā ar sangritu (dzērienu no apelsīnu sulas, grenadīna un asā čili pipara).…

Author's comment
Editor's remarks
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,98 €
Work pack Nr. 1389459
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register