Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:567110
 
Evaluation:
Published: 06.12.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Medības ir populārākas vietās, kur apdzīvotības blīvums ir mazāks un lielās daļēji dabiskas zemes platības nodrošina savvaļas dzīvniekiem labus dzīves apstākļus. Pētījumi rāda, ka mednieki rada ekoloģisku izdevīgumu biotopu pārvaldībai, sociālās priekšrocības vides atbildības jomā un ekonomisku labumu, ik gadu savam vaļaspriekam. Medības ir ļoti aizraujošs rudens brīvā laika pavadīšanas veids, galvenais lai ar to nenodarbotos nelegāli vai ļaunprātīgi.
Visu apkopojot, rudens ir viens neliels dzīves posms kas atšķirās no visiem pārējiem gadalaikiem, bet no otras puses tas ir tikai viens no četriem gadalaikiem… Rudens ir kā sētnieks, kurš ar savām vēju slotām noslauka pēdējos vasaras krāšņumus, bet septembris ir mēnesis, kad vasara atblāzmojas pēdējos saules staros, pirmajās rudens peļķēs un lietū. Kāds rūgtums dvēselē, laikam tas ir no rūgtajiem dūmiem, kas nāk no dedzinātajām ugunskuros lapām. Lapas sēro par pēdējiem dzīves mirkļiem. Taču lapas apzinās, ka tās deva cilvēkiem pēdējās atmiņas par silto vasaru, jo daudziem cilvēkiem lapu dzeltena, sarkana nokrāsa asociējas ar svilinošu sauli un sarkanām ogām.
Tātad rudens ir atmiņu laiks, kas ar katru gadu it kā izveido sev taciņu, lai pa to ienāktu cilvēka dzīvē un dvēselē. Ja ar katru rudeni atmirst kāda daļiņa no mums pašiem, pakāpeniski cilvēks tuvojas vecumdienām.
Var teikt, ka cilvēks ir līdzīgs lapai, kas aug un eksistē, nokrīt pie koka saknēm, lai satrūdētu un dotu iespēju nākamajā pavasarī uzplaukt jauniem pumpuriem, kas vēlāk pārvērstos par lapām. Tāpat arī cilvēks piedzimst un dzīvo, lai dotu iespēju piedzimt nākamajai paaudzei, bet, kad nomirst, atbrīvo ceļu nākamās paaudzes attīstībai.

Author's comment
Editor's remarks
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,77 €
Work pack Nr. 1318261
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register