Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:885030
 
Author:
Evaluation:
Published: 29.04.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Džons Mouls ir Eiropā pazīstamais biznesa kultūru pētnieks, kurš strādā kā neatkarīgs konsultants starptautiskajā vadzinībā. Viņš ir studējis Oksfordas universitātē un starptautiskajā biznesa augstskolā INSEAD un piecpadsmit gadus strādājis banku sistēmā ASV, Eiropā, Vidējos austrumos un Āfrikā.
Jau vairāk nekā 14 gadus Dž. Mouls vada kursus un lasa lekcijas Eiropā, Amerikā un Krievijā. Viņa semināri, lekcijas un grāmatas ir balstītas uz izpēti, kas papildināta ar praktisku pieredzi, dzīvojot un veicot uzņēmējdarbību ar dažādu kultūru pārstāvjiem un multikulturālām vidēm.
"Biznesa kultūra un etiķete Eiropas valstīs" ir grāmata, kas atspoguļo pēdējo gadu straujās pārmaiņas Eiropā. Šī grāmata nav domāta zinātniekiem, bet gan cilvēkiem, kuriem darbā jāsaskaras ar kultūru atšķirībām.
Grāmatā katrai valstij veltītās nodaļas nav veidotas pēc vienotas shēmas, jo dažādu valstu iedzīvotājus ir daudz vieglāk izprast, ja zina to vēsturi un sadzīves ieražas vai ņem vērā ģeogrāfisko aspektu, savukārt citās zemēs šāda informācija nav tik būtiska. Valstis ir apvienotas grupās, pamatojoties uz masu subjektīvo viedokli par to kulturālo līdzību. Piemēram, netiek dalītas D-Eiropas valstis, vai A-Eiropas valstis, bet gan vāciski runājošās valstis vai romāņu valodās runājošas valstis.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register