Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:814562
 
Author:
Evaluation:
Published: 09.11.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Saskarsmes loma cilvēku un arī manā dzīvē ir neatņemama sastāvdaļa. Tas ir neiztrūkstošs elements ikdienas sociālajā vidē, nepārraujama saite starp cilvēkiem, kas tos vieno. Lai saskarsme veidotos pozitīva un produktīva, ir svarīgi ne tikai izvēlēties un pielietot piemērotu saskarsmes stilu, bet liela nozīme ir arī konkrētām personības īpašībām, bez kurām dibināt pozitīvas attiecības ir grūti. Ir nepieciešams ne tikai izzināt saskarsmes mērķi un to funkcijas, bet arī izanalizēt savu saskarsmes stilu, īpašības, stiprās un vājās puses, kā arī īpašos saskarsmes paņēmienus, lai mijiedarbībā ar citiem cilvēkiem būtu sapratne, cieņa un komunikācijas vēlamība.
Cilvēki ir bezgala dažādi, ikviens cilvēks ir unikāls. Arī man ir savas metodes, kā panākt saskarsmē iesaistītā partnera labvēlību. Protams, ne vienmēr tas izdodas kā iecerēts, jo otru cilvēku nav viegli prognozēt, dažkārt komunikāciju pat nevēlos turpināt, tad izmantojot citus paņēmienus, piemēram, izvairīšanos, bet lielākoties saskarsmē ar citiem, gan formāliem, gan neformāliem partneriem cenšos panākt pozitīvas un labvēlīgas saskarsmes gaisotni, jo man saskarsmē ar citiem cilvēkiem svarīgs ir miers, abpusēja sadarbība, cieņa un laipnība.
Savu saskarsmes stilu esmu piekopusi gadu un pieredzes rezultātā, tomēr pašu stabilāko pamatu savām personīgajām īpašībām, kas tālāk veido manu saskarsmes procesu, esmu ieguvusi no vecākiem. Viņi manī ir ieaudzinājuši tādas personības komunikatīvās īpašības, kas ļauj veidot starp cilvēkiem pozitīvas un produktīvas attiecības. Protams, šīs īpašības man vēl jāizkopj un jāpilnveido, kā arī jācenšas izskaust savā personībā tās īpašības, kuras traucē veidot pozitīvas attiecības ar saskarsmes partneriem.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register