Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:928334
 
Evaluation:
Published: 30.11.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Tas bija brīdis, kad par citiem rūpējos vairāk kā par sevi, es sev vairs nebiju prioritāte. Tā bija mana ģimene. Ķermenis pasaka priekšā, ka esam apmaldījušies. Bet no otras puses skatoties, nav iespējams iet tikai vienā virzienā. Saskaroties ar grūtībām, mēs atšķetinām dzīves kamola mezglus un kļūstam gudrāki. Saprotams, ka tad , kad radušās grūtības mēs tā vien gribam kā nopirkt biļeti uz būri, bet zemapziņā saprotam, ka tas nav atrisinājums. Ir jācīnās, jākļūst viediem, pašiem jāatrod harmonijas atslēga. Mums ir jāatstāj sev savi spārni! Un tad mēs atkal spēsim lidot un saskatīt katrs savu sen aizmirsto zelta stīgu, kura mūs vieno ar debesīm.

Bet kā ar to? Jūs teiksiet. Pār pasauli taču valda tikai akls liktenis!!! Es neparko neatbildu, manas dzīves čips stāv kosmiskajā bibliotēkā, jau ieprogrammēts. Uz tā skatāmi mazi skaitlīši, kuri norāda manus dzimšanas skaitļus. Es to nevaru mainīt, to nelemju es, to izlēma jau Viņi, neprasot man kādu es vēlos davu dzīvi, kad nonākšu uz zemes. Viņi ir vainīgi, tie lika man ielikt savu plaukstu likteņa akā un izvilkt savu čipu. Es tikai dzīvoju ieprogramētu dzīvi.
Cilvēkam patīk domāt, ka tas, kas ar viņu notiek, nav nekādā veidā saistīts ar viņa rīcību un dzīvesveidu, tomēr, manuprāt, pastāv likumsakarības, kas ietekmē mūsu dzīvi. Dziļākās nostādnes, pasaules redzējums, vērtības, uzvedība, kas izveidojusies par gandrīz noteiktu reakcijas veidu, aiz kā stāv audzināšana un pieredze. Visam apakšā ir kāda brīžam neapzināta filosofija, kāpēc lietas darām tā un ne citādi. Es atbildēšu, ka daļēji mēs paši veidojam savu likteni. Čipa pamatā ir tikai viļņaina sudraba dzīsliņa, kā koks ar neskaitāmiem zariem. Dzīsliņas ir miljoniem, bet katra no tām nozīmē kādu dzīves ceļa virzību. Kuru dzīsliņu no miljoniem izvēlamies, esam atbildīgi mēs paši.

Neviens nav sakrājis un sakopojis visas pareizās atbildes uz daudzajiem jautājumiem, kādus sastopam dzīvē. Atbilde jāmeklē katram pašam. Maldīties ir tikai cilvēcīgi un no kļūdām mēs mācāmies. Tā spēcinot savu dvēseli un gatavojoties citām dzīvēm, mēs palielinam savu kosmisko enerģiju, kas ir cilvēka pienākums un viens no pamatnoteikumiem, lai dzīvotu. Izejot cauri grūtībām, mēs tikai kļūstam stiprāki. Maldoties, mēs atrodam pareizo ceļu.


Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1357673
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register