Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:463580
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.04.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ja runā par to kā atpazīt holēriķi, tad atzīstu, ka manas kustības ir izteiksmīgas un ātras, nespēju vilkties, man vajag visu ātri, runāju skaļā un drošā balsi, kas mani nenormāli kaitina, jo cilvēki uzreiz sāk skatīties uz manu pusi, citreiz mēģinu runāt klusākā balsī, bet pēc brīža, pašai nemanot, intonācija jau ir pāraugusi uz skaļu. Es arī bieži vien, nē, laikam pat ļoti bieži paceļu balsi un kliedzu uz otru cilvēku, un tad kad esmu izlādējusies, palieku mierīga, it kā nekas nebūtu noticis, man laikam tā ir tāda kā norma. Konfliktos man patīk gūt virsroku. Cik grūti atzīt, bet esmu nelīdzsvarota.
Vispār, šo analīzi bija ļoti grūti rakstīt, jo kuram gan patīk par sevi teikt tādas lietas, kuras pašam nepatīk, kuras negribās atzīt. Pēc šīs analīzes, man liekas, ka esmu ļoti slikts, ļauns, nervozs, nelīdzsvarots, kašķīgs, uzstājīgs, egoistisks cilvēks. Nevienas labās īpašības! Bet es te iedomājos, ka varbūt īstenībā es tik ļauna neesmu, tā ir tāda kā aizsargreakcija, kā barjera starp mani un apkārtējiem cilvēkiem, lai neviens man nenodarītu pāri. Dzīvē esmu ļoti daudz cietusi, daudz ir noticis tādu lietu, kuras cenšos aizmirs, kuras nemaz negribu atsaukt atmiņā, tāpēc cenšos sevi kaut kā aizsargāt, lai vairs nekas tāds nenotiktu, lai neviens man nenodarītu pāri. Bet varbūt es tikai meklēju attaisnojumu.
Ļoti atvainošos, bet šoreiz es darbu nepārlasīšu, jo zinot savu raksturu, sākšu dzēst ārā teikumus, kuri man nepatīk! Un pārsvarā te ir viss, kas man nepatīk, viss kas man sevī neapmierina. Būtībā, es par sevi jau to visu zināju, bet tā sajuta, kad jāanalizē sevi, nav patīkama.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1241034
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register