Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:704184
 
Evaluation:
Published: 21.12.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Indijas virtuvi mēdz iedalīt ziemeļu un dienvidu virtuvē, ņemot vērā gan klimatiskos, gan ģeogrāfiskos un pat vēsturiskos apstākļus. Piemēram, Indijas dienvidos labprāt izmanto rīsus, tur dominē veģetāra virtuve, savukārt šīs valsts ziemeļos iecienīti ir gaļas ēdieni, kam pievienots karijs. Indiešu virtuve izceļas ar vairākām īpašībām. Vispirms tas ir bagātīgs aromātisku un specifisku garšvielu klāsts – čili, ingvers, kurkuma, tamarinde, kanēlis, ķimenes, sinepju sēklas, kardamons un daudzas citas, ar ko neskopojas indieši, gatavojot maltīti. Tiesa, viņi šajā ziņā ir prasmīgi meistari, jo garšvielas prot pievienot pareizās proporcijās. Indieši neaizmirst arī dārzeņus un augļus, taču to gatavošana atšķiras no mums tradicionālās izpratnes. Arī to izmantojumā raksturīgas reģionālās īpatnības. Plaši Indijā izmanto jūras veltes, zivis.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register