Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:157628
 
Author:
Evaluation:
Published: 21.10.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ja melojam paši sev un cenšamies dzīvot pretēji iekšējai būtībai, ķermenis cieš, un tas ir redzams. Saliekti, saspringti pleci un mugura, kurai uzvelta neredzama, netīkama nasta. Ja sieviete neprot kustēties plastiski, tas nozīmē, ka viņa neatļaujas būt sievišķīga vai nespēj piesist kāju, kas ir īsākais ceļš uz gribas izpausmi.
Ar žestiem cilvēks maina savu sociālo statusu, savukārt statusa maiņa nes līdzi jaunus žestus. Par sevi pārliecināta, stipra cilvēka žesti atšķiras no iebiedēta, nepārliecināta cilvēka kustībām. Pirmkārt iztaisnojas pleci, krūtis it kā izriežas, izvirzās apakšžoklis – lūk, viņš, dzīves uzvarētājs! Vērojam vēl – plati noliktas kājas, iztaisnoti, brīvi pleci vai uz pleciem sakrustotas rokas – šie žesti liecina par pašpārliecību; ja stāvot viena kāja ir krusteniski pārlikta otrai – par neatkarību.
Gribu uzsvērt, ka žestus vajag lietot, tas ir labs palīgs komunikācijā. Arī publiskas personas, prasmīgi lietojot žestus, pasaka vairāk un pārliecinošāk nekā ar vārdiem vien. Žestu valodai nevajadzētu būt kā aizaugušam dārzam, bet nevajadzētu būt arī samākslotai, neīstai. Gribētos visiem novēlēt skaisti žestikulēt ar skaistām rokām. Vislabāk, ja cilvēks ir godīgs un pozitīvi atvērts – es esmu tāds, kāds esmu! Tad dzīve būs vieglāka, jo mēs būsim atklāti ar apkārtējo pasauli un viņa būs laipna arī pret mums.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register