Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:668731
 
Evaluation:
Published: 18.12.2020.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Viss notiek pēc plāna, tikai Hamlets nedzer, taču , kas ir negaidīti, dzērnienu iedzer Hamleta māte Ģetrūde un Klaudijs viņai nemaz to neatņem. Cīņa turpinās, Laerts iedur Hamletam, viņš sadusmojās un noņem zobenu Laertam un sadur viņu. Cīņa turpinās, taču Ģetrūdei paliek slikti, Hamlets pietiet pie viņas un grib palīdzēt, taču viņa nomirst. Laerts jau sākot aiziet no šīs pasaules, izstāsta Hamletam, par Klaudija un viņa plānu, Hamlets paņem zobenu un iedur Klaudijam, un liek izdzert dzērienu. Nomirst Laerts, Hamlets saka savu pēdējo runu un aiziet no šīs pasaules.
Izrādes beigas ir ļoti traģiskas, jo sākumā neviens no skatītājiem nevarētu iedomāties, ka aizies bojā pieci varoņi – Ofēlija, Hamlets, Laerts, Klaudijs, Ģetrūde. Tāpēc var teikt, ka šī ir īstena traģēdija.

Aktieri ir lieliski izvēlēti, piemēram, Hamleta lomai aktieis ir nepārspējams, jo spēj tik labi nospēlēt visas emocijas kādās tiek pārņemts Hamlets, skatoties šo izrādi šķiet, ka neviens cits aktieris nebūtu tik labi nospēlējis Hamleta lomu. Polonija lomas atveidotājs ir lielisks, jo tāds arī ir ziņkārīgs cilvēks. Hamleta māte Ģetrūde lieliski spēlē savu lomu. Vienīgi Klaudijs varēja būt kāds cits aktieris, bet, ja salīdzina Hamleta tēva garu, tad tas ir izvēlēts izcili, jo ir salīdzināti abi brāļi, viens – Hamleta tēvs - atbilda karaļa lomai, taču Klaudijs gan nē.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register