Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:598523
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.01.2021.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Viens no galvenajiem mītiem par ūdeni mūsdienās ir tāds, ka daudzi cilvēki uzskata – dzeramais ūdens, kas pirkts veikalā un fasēts pudelēs ir daudz kvalitatīvs un lietošanai drošāks nekā ūdens no krāna. Šo mītu ļoti uzskatāmi apgāza arī ūdens attīrīšanas stacijā “Daugava” gūtā pieredze, kas apstiprināja to, ka mūsdienās dzeramā ūdens kvalitāte, kas tiek novadīts uz pilsētas ūdens caurulēm un nogādāts pie patērētāja ir ļoti augsta, atsevišķos gadījumos tā pat var būt augstāka nekā pudeļu dzeramajam ūdenim. Tas, kas bojā cilvēku uzskatus par ūdens dzeršanu no krāna visbiezāk ir negatīvā pieredze, kas gūta, lietojot ūdeni kādā no mājām, kurā saglabājusies veca cauruļvadu sistēma. Šādos gadījumos ūdens var būt ar diezgan spēcīgiem dzelzs piemaisījumiem, kas rada ūdens rūsgano krāsu. Svarīgi atcerēties, ka šādu cauruļvadu sistēma ir katra namīpašnieka atbildība, tāpēc nedrīkst uzreiz vainot kopējo ūdens piegādātāju.
Svarīgs arguments, kāpēc ūdens dzeršana no krāna būtu jāizskata ikkatram, ir tas, ka tādā veidā krietni tiktu samazināts izlietotās plastmasas daudzums, kas šobrīd tiek nelietderīgi izmantots.
Tā pat ir ļoti svarīgi atcerēties par pareizu ūdens filtrēšanu gadījumos, kad cilvēki izvēlas uzstādīt papildus filtrus. Ir svarīgi atcerēties, ka pārāk izfiltrēts ūdens var zaudēt visus minerālus, ko cilvēks normālos apstākļos uzņem tieši no ūdens, tāpēc ir ļoti pārmērīga ūdens filtrēšana, īpaši, gadījumā, kad ūdens tiek iegūts no pilsētas ūdens vada, nav nepieciešama.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,77 €
Work pack Nr. 1383642
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register