Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:715390
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.03.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

„Vasarsvētku” draudzēm nav izstrādāti noteikti rituāli vai tradīcijas. Vienīgais pienākums ir ticība Dievam, Dieva dēlam un Svētajam garam. Šīs draudzes locekļi dalās savā ticībā un pārliecībā ar saviem brāļiem un māsām Jēzū Kristū. „Vasarsvētku” draudzes biedri nemēdz uzspiest savu ticību un nemēdz par katru cenu savai draudzei klāt piesaistīt jaunus biedrus. Šīs konfesijas pārstāvji sludinot vai nu piesaista vai nepiesaista jaunus biedrus. Viss tomēr ir atkarīgs no paša indivīda- viņa gribas, ticības un pārliecības. Jebkuram, kam ir vēlme pēc Dieva vai garīgās labklājības, ir iespēja apmeklēt „Vasarsvētku draudzi”, bez vecuma, sociālā statusa vai citiem ierobežojumiem.
Iestājoties šajā konfesijā, nevajag atteikties no savas personības- no savām domām un uzskatiem. Cilvēkam ir visas tiesības saglabāt savu individualitāti un brīvo gribu. Šajā draudzē nav noteiktu un striktu ierobežojumu, kurus pārkāpjot, tiek saņemts iepriekš noteikts sods- šeit netiek izstrādātas sodu sistēmas nepaklausības gadījumos. Galvenais uz ko tiek balstīta vislielākā uzmanība ir svētā trīsvienība un Bībele, kas tiek uztverta kā ceļš, kas ved pie Dieva.
Taču mūsdienu sabiedrībā vēl joprojām tiek saņemta noraidoša attieksme pret ticību un šīs ticības sludinātājiem. Taču šādu attieksmi pārsvarā rada sabiedrības visnotaļ seklais priekšstats un nepilnīgas zināšanas reliģijas sfērā. Bieži vien lielu barjeru rada tas , kā sabiedrība interpretē jēdzienu „sekta”. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,48 €
Work pack Nr. 1114305
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register