Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:402073
 
Author:
Evaluation:
Published: 07.07.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 6 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  UZŅĒMUMA APRAKSTS    4
2.  PERSONĀLA VADĪBAS TEORĒTISKIE ASPEKTI    6
3.  PRAKSES PERIODA NOVĒRTĒJUMS    9
  SECINĀJUMI    14
  PRIEKŠLIKUMI    16
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS SARAKSTS    17
  PIELIKUMS    18
Extract

SECINĀJUMI
1. Akadēmiskā prakse ir lieliska iespēja attīstīt sevi vēlamajā nozarē, saņemt nelielu ieskatu par to, kā darbojas uzņēmums, kādas ir īpatnības uzņēmējdarbībā u.c.
2. Šodien kompānija SIA „Lage Ko” ir viena no lielākajām Latvijas kompānijām, kuras pamatdarbība ir tieši saistīta arrestorānu servisu. „Lage Ko” – tie ir 11 restorāni un 5 bistro, pieci veikali-kafejnīcas „Lage gastronomija”, kas izvietoti lielākajos Rīgas tirdzniecības centros, sezonas restorāns „Gan bei” Jūrmalā, kā arī 3 restorāni „Gan bei CITY” Lietuvā.
3. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni: austrumu virtuves restorānu „Gan bei” attīstība; indiešu virtuves restorānu „Thali” attīstība; bistro un eiropiešu virtuves attīstība; ēdināšanas pakalpojumu attīstība; gastronomijas sektora attīstība; piegādes servisa attīstība.
4. „Gan bei” ir pazīstamākais austrumu virtuves zīmols Baltijas valstīs. „Gan bei” restorānos ir iespējams nobaudīt ne tikai austrumu virtuves ēdienus (indiešu, ķīniešu, japāņu virtuve), bet arī ieturēt maltīti tradicionālā eiropiešu gaumē.
5. SIA „Lage Ko” uzņēmuma vadīšanas organizācijas pamatā ir lineāra struktūra, kura ir vienkārša un skaidra. Visos uzņēmuma restorānos šī struktūra ir vienāda, atšķiras tikai darbinieku skaits atkarībā no restorāna lieluma. Katrs vadīšanas aparāta darbinieks visos jautājumos ir padots tikai vienam augstākstāvošajam vadītājam, no kura saņem visus rīkojumus un norādījumus, un kuram atskaitās par padarīto.
6. Uzņēmums patstāvīgi attīstās un pilnveidojas, atverot jaunus restorānus, kafejnīcas. Tāpēc uzņēmumam ir nepieciešami jauni darbinieki, jo ar esošajiem nepietiek. Taču studentiem SIA „Lage Ko” nav ļoti pretimnākošs, jo darbinieki ir nepieciešami uz pilnu slodzi.
7. Pieņemot kādu darbā, vispirms tiek izieta intervija uzņēmuma ofisā personāldaļā, vēlāk jau konkrētā restorānā vai citā nodaļā, atkarībā no ieinteresētās vakances.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1354809
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register