Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:383803
 
Evaluation:
Published: 04.11.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    5
1.  Vispārīgas ziņas par uzņēmumu    6
2.  A/S „Dobeles Dzirnavnieks” laboratorijas    7
2.1.  Vispārējie noteikumi    7
2.2.  Laboratorijas vispārējie uzdevumi    8
2.3.  Darbinieku vispārējā konfidencialitāte    8
3.  Izejvielas    9
3.1.  Graudu kontrolējamie radītāji    9
4.  Gatava produkcija    14
4.1.  Milti    14
4.2.  Miltu maisījumi    15
4.3.  Miltu kontrolējamie radītāji    16
5.  Glabāšanas noteikumi    21
5.1.  Fasētām pārtikas izejvielām    21
5.2.  Fasētai produkcijai    22
  Izmantotā literatūra    24
  Pielikums    25
Extract

2. A/S „DOBELES DZIRNAVNIEKS” LABORATORIJAS
2.1. Vispārējie noteikumi
Ražošanas laboratorija ir pastāvīga rūpnīcas daļa. Firmas A/S „Dobeles Dzirnavnieks” laboratorija ir testēšanas laboratorija, kuras darbības mērķis ir ar savu darbu nodrošināt rūpnīcā atbilstošas produkcijas – putru, miltu un miltu maisījumu ražošanu atbilstoši NTD - normatīva tehniskā dokumentācija.
Laboratorijas galvenais mērķis ir veikt kontroli par tehnoloģisko procesu, kontrolēt izejvielu un gatavās produkcijas kvalitāti.
Laboratorijas galvenie uzdevumi:
• Kontrole pa tehnoloģisko instrukciju ievērošanu visās ražošanas stadijās.
• Kontrole par gatavās produkcijas atbilstību standartiem un tehniskajiem noteikumiem.
• Kontrole par izejvielu, ko saņem rūpnīca, kvalitāti.
• Kontrole par instrukciju ievērošanu, uzglabājot izejvielas un gatavo produkciju.
• Gatavās produkcijas organoleptiskās kontroles organizēšana.
• Kontrolēt gatavās produkcija – organoleptiskie radītāji, metālmagnētiskie piemaisījumi, kaitēkļu invāzija miltiem: lipekli, mitruma noteikšana, pelnvielu daudzums, miltu maisījumiem: mitruma noteikšana, cepamīpašības.
• Kontrolēt noteiktās produkcijas ražošanas tehnoloģijas ievērošanu visās ražošanas stadijās.
• Izbrāķēt gatavo produkciju un izejvielas, ja to kvalitāte neatbilst noteiktajai NTD.
• Informēt par analīžu rezultātiem ražošanas vadītājus un direktoru. [3]

2.2. Laboratorijas vispārējie uzdevumi
• Analizēt brāķa rašanās cēloņus, piedalīties ražošanas nepilnību novēršanā.
• Piedalīties pretenziju par gatavās produkcijas kvalitāti izskatīšanā
• Piedalīties un organizēt rūpnīcas cehu sanitārā stāvokļa pārbaudes
• Savlaicīgi un pareizi aizpildīt laboratorijas analīžu žurnālu
• Izgatavot pieprasīto atskaiti
• Piedalīties esošo standartu pārskatīšanā un jauno tehnisko noteikumu izstrādāšanā
Firmas A/S „Dobeles Dzirnavnieks” laboratorijas ir pastāvīgas rūpnīcas struktūrvienība.

2.3. Darbinieku vispārējā konfidencialitāte
Laboratorijas personālam ir jāievēro profesionālie noslēpumi attiecībā uz visu informāciju, kura iegūta, veicot savus uzdevumus, kā arī lietotāja nosacījumi, kas paredzēti darbības konfidencialitāte un drošībai.
Izmeklējumu un mērījumu rezultāti ir konfidenciāli un par tiem tiek ziņots tikai pasūtītājiem.
Testēšanas rezultāti tiek uzglabāti telpā, kurā ierobežota nepiederošu personu iekļūšana un nodrošināta testēšanas pārskata drošība.[3]

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register