Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:987497
 
Author:
Evaluation:
Published: 01.06.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Uzņēmuma vispārējs raksturojums un vēsture    4
  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    5
  Personīgās higiēnas prasības ēdināšanas uzņēmumā    7
1.  Personīgā higiēna    7
2.  Jāvalkā tīrs un piemērots apģērbs darbam    7
  Restorāna telpu raksturojums    8
  Tirdzniecības telpu sagatavošana darbam    9
  Pavāru pienākumi ēdināšanas uzņēmumā    10
  Pasūtījumu pieņemšana    11
  Tehnoloģiskās iekārtas, inventārs un kvalitātes prasības    12
1.  Tehnoloģiskās iekārtas SIA Kuldīgas „Metropole” virtuvē    13
  Dārzeņu, augļu pirmapstrāde    14
  Rauga mīklas pagatavošana    15
1.  Pagatavošana    15
  Secinājumi    16
  Pielikums    17
Extract

Uzņēmuma vispārējs raksturojums un vēsture
Lai kuldīdzniekiem un Kuldīgas viesiem būtu kur atpūsties vecpilsētā darbojas viesnīca- bārs- restorāns “Metropole”.
Metropoles ēka kā viesnīca- restorāns darbojas jau no 19. gs. Metropole celta 1910. gadā. Kopš tā laika ēka degusi vismaz trīs reiz. Pēdējais ugunsgrēks to gandrīz visu nopostīja 1997. gada novembrī. Piecus gadus neviens investors sevišķu interesi par ēku neizrādīja un arī iepriekšējie privatizācijas mēģinājumi bija neveiksmīgi. 2002. gadā uzņēmējam Valentīnam Kokalim piederošā zemnieku saimniecība Ezernieki vēsturisko viesnīcu privatizēja. Pilnībā izdegušo namu par simbolisku cenu — vienu latu — Valentīns Kokalis no Kuldīgas pilsētas pašvaldības iegādājies 2002. gadā, par zemi zem tās samaksājot 2000 latu. Viesnīcas būvniecībā ieguldīti 1 500 000 latu, no kuriem 700 000 esot kredīts, bet pārējā summa — paša Valentīna Kokaļa investīcijas. 2006. gadā tika pabeigta Metropoles restaurācija un tā tika atvērta kā atpūtas vieta kuldīdzniekiem un kā viesnīca Kuldīgas viesiem. Atjaunotajā Metropoles viesnīcā darbojas 14 numuri.
Restorāns darbojās no 10-23 katru dienu. Ir iespējams baudīt zivis, kas audzētas vietējā “Ezernieku” zivju audzētavā un baudīt medījumu ēdienus. Iespējams pasūtīt galdus banketiem , svinēt dzimšanas dienas, kāzu svinības vai vienkārši atpūsties draugu pulkā. Siltā laikā darbojas dārza terase, kur iespējams pasūtīt dažādus barbekjū ēdienus.
Bārs darbojas piektdienās , sestdienās no 12 – 4 rītā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register