Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:374076
 
Author:
Evaluation:
Published: 29.11.2004.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads   
1.  Viesnīca   
1.1.  Darba plānošana, izpēte un analīze   
1.2.  Viesnīcas atbilstība kvalitātes kritērijiem   
1.3.  Viesnīcas numuru rezervēšanas iespējas   
1.4.  Viesnīcas dienesta telpas   
1.5.  Viesu rīcībā esošās telpas   
1.6.  Telpu pašizmaksa   
1.7.  Viesnīcas numuru cenas individuālajiem atpūtniekiem   
1.8.  Istabu aprīkojums   
1.9.  Viesu personiskā drošība numuros un viesnīcas apkārtnē   
1.10.  Personāla skaita attiecība pret numuru skaitu   
1.11.  Viesu apkalpojošā personāla pienākumi   
1.12.  Darba samaksas formas un sistēmas   
1.13.  Tūristu ēdināšanas veidi   
1.14.  Viesnīcas papildpakalpojumi   
1.15.  Viesnīcas finansu veidošanas avoti   
1.16.  Samaksu veidi   
  Secinājumi un priekšlikumi   
2.  Ēdināšanas uzņēmums   
2.1.  Darba plānošana, izpēte un analīze   
2.2.  Ēdināšanas uzņēmuma telpu atbilstība kvalitātes kritērijiem   
2.3.  Produktu plānošana, iegāde, uzskaite, uzglabāšana un pārstrāde   
2.4.  Ēdienu porciju sagatavošanas tehnoloģijas   
2.5.  Virtuves saimniecība   
2.6.  Galda klāšanas tehnoloģija un veicamie priekšdarbi   
2.7.  Oficianta darba organizācija   
2.8.  Galdu rezervēšana un pasūtījumi   
2.9.  Apmeklētāju drošības garantijas un to ievērošana   
  Secinājumi un priekšlikumi   
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts   
Extract

Profesionālo praksi es izgāju Sani Beach Hotel, kura adrese ir: Sani Beach Holiday Resort, GR-63077, Kassandra, Grieķija. Šīs prakses mērķis bija nostiprināt studiju programmā apgūtās teorētiskās zināšanas un prasmi tās pielietot praktiskajā darbībā, strādājot viesnīcā un ēdināšanas uzņēmumā. Prakses laikā viesnīcā mans uzdevums bija noskaidrot:
1)Vai viesnīca atbilst kvalitātes kritērijiem?
2)Kāda ir darba plānošana, izpēte un analīze?
3)Kādas ir viesnīcas numuru rezervēšanas iespējas?
4)Kādas ir viesnīcas dienesta telpas?
5)Kādas ir viesu rīcībā esošās telpas?
6)Kā veidojas telpu pašizmaksa?
7)Kādas ir viesnīcas numuru cenas?
8)Kāds ir istabu aprīkojums?
9)Kāda ir viesu personiskā drošība numuros un viesnīcas apkārtnē?
10)Kāda ir personāla skaita attiecība pret numuru skaitu?
11)Kādi ir viesu apkalpojošā personāla pienākumi?
12)Kādas ir darba samaksas formas un sistēmas?
13)Kādi ir tūristu ēdināšanas veidi?
14)Kādi papildpakalpojumi viesnīcā tiek piedāvāti?
15)Kādi ir viesnīcas finansu veidošanas avoti?
16)Kādi ir samaksu veidi?

Prakses laikā ēdināšanas uzņēmumā mans uzdevums bija noskaidrot:
1)Vai saimnieciskās ēdināšanas telpas atbilst kvalitātes kritērijiem?
2)Kāda ir darba plānošana , izpēte un analīze?
3)Kāda ir produktu plānošana, iegāde, uzskaite, uzglabāšana un pārstrāde?
4)Kādas ir ēdienu porciju sagatavošanas tehnoloģijas?
5)Kāda ir virtuves saimniecība?
6)Kāda ir galda klāšanas tehnoloģija un veicamie priekšdarbi?
7)Kā tiek organizēts oficianta darbs?
8)Kā notiek galdu rezervēšana un pasūtījumi?
9)Kādas ir apmeklētāju drošības garantijas un vai tās kāds ievēro?…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register