Practice Reports
Technologies
Cooking, Food Processing
Ievadprakse ēdināšanas uzņēmumā "Piektdiena ir klāt"-
Ievadprakse ēdināšanas uzņēmumā "Piektdiena ir klāt"
Nr. | Chapter | Page. |
Ievads | 4 | |
1. | Vispārējas ziņas par uzņēmumu | 5 |
2. | Ēdināšanas uzņēmuma praktiskā izpēte | 6 |
2.1. | Gaisotne. Atmosfēra. Vizuālais | 6 |
2.2. | Vietu skaits. Apkalpošana | 7 |
2.3. | Pakalpojuma veidi. Palīgpakalpojumi | 7 |
2.4. | Noslogojums | 7 |
2.5. | Organizatoriskā struktūra | 8 |
2.6. | Amatu raksturojums | 9 |
2.7. | Sadarbības uzņēmumi un asociācijas | 11 |
2.8. | Savstarpējās informācijas plūsma | 12 |
2.9. | Produktu sortiments. Izmaksas | 12 |
3. | Bauskas rajona TIC | 14 |
4. | Individuālais prakses uzdevums | 18 |
5. | Prakses dienasgrāmata | 20 |
6. | LR likumi un MK noteikumi | 21 |
Secinājumi | 22 | |
Priekšlikumi | 23 | |
Izmantotā literatūra | 24 | |
Pielikumi | 25 |
Viens no maniem ievada prakses uzdevumiem bija izpētīt uzņēmumu, kurā es darbojos – nostiprinu teorētiskās zināšanas un apgūstu praktiskās zināšanas.
Uzņēmuma praktiskā izpēte sevī iekļauj:
ēdināšanas uzņēmumā vietu skaits apmeklētāju zālē, apkalpošanas veids,
vizuālais noformējums, interjers, gaisotne, pakalpojuma veidi, sniegtie palīgpakalpojumi,
uzņēmuma noslogojums pa mēnešiem gada laikā,
organizatoriskās struktūras izpēte (norādot esošos dienestus, amatu pakārtotību, strādājošo skaitu katrā dienestā, to pienākumus un atbildību, dienestu savstarpēja sadarbība),
sadarbības uzņēmumi,
savstarpējā informācijas plūsma starp izmitināšanas un ēdināšanas uzņēmumiem.
2.1.Gaisotne. Atmosfēra. Vizuālais.
Karību salu kokteiļbāra iekārta atgādina saules gaismu un jūru – pastaigas gar jūras krastu un spilgti krāsainus kokteiļdzērienus, tas ir asi rozā un fluorescences zaļā krāsā kā ziedošas zāles buķete. Bārmeņi šortos, krāsainos kreklos, viesmīles tērpušās spilgtās vasaras kleitiņās, rotājušās ar puķēm. Mūzikas stils – regejs nekad neapstājas savā skanēšanā. Tiek piedāvāti internacionāli ēdieni (iekļaujot arī Karību virtuves ēdienus) tādi kā Haiti salas zupa, Jambalaya zivs un veģetāriešu kuskus, piektdienās un sestdienu vakaros klientus izklaidē go-go dejotājas uz bāra letes.
Bārs „Piektdiena ir klāt” piedāvā izbaudīt īstu Karību salu atmosfēru un dzīvi1.
Bāra teritorija iedalās vairākās zonās:
lielais gals (apkalpo viesmīles),
mazais gals (apkalpo viesmīles),
bāra lete (apkalpo bārmeņi),
1.terase – atrodas ārpus bāra telpām (apkalpo viesmīles),
2.terase jeb smēķētāju zona – atrodas ārpus bāra telpām (apkalpo viesmīles).…
Ievadprakse ēdināšanas uzņēmumā "Piektdiena ir klāt" atspoguļo sevī apgūtās teorētiskās zināšanas un šo zināšanu praktisku pielietojumu. Atskaitē tiek aprakstītas vsipārējas ziņas par uzņēmumu (atrašanās vieta, apkalpošanas veids, organizatoriskā struktūra, pakalpojumu veidi, amatu raksturojums u.c.); sniegta inform. par Bauskas TIC un veikts individuālais prakses uzdevums par ārzemju viesu īpatsvaru uzņēmumā, kā arī šo viesu apkalpošanas īpatnības, specifiskās vajadzības un apkalpošanas etiķeti; pievienota prakses dienasgrāmata, kurā tiek atspoguļotas veiktās darbības prakses laikā.
- Ievadprakse ēdināšanas uzņēmumā "Piektdiena ir klāt"
- Prakses atskaite uzņēmuma vadībā
- Uzņēmuma finansiālās darbības analīze
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Uzņēmuma finansiālās darbības analīze
Practice Reports for university15
-
Prakses atskaite uzņēmuma vadībā
Practice Reports for university22
-
Profesionālās prakses pārskats uzņēmumā “Maija 1”
Practice Reports for university15
-
Uzņēmuma darbības analīze
Practice Reports for university41
-
Uzņēmuma grāmatvedības organizācija
Practice Reports for university46