Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:249405
 
Evaluation:
Published: 15.10.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
Extract

Pašanalīze par praksi kopumā
Strādāju ar bērniem jau piekto gadu, tāpēc bērni ir mana ikdiena. Man patīk neuzkrītoši vērot bērnu savstarpējās attiecības, kā arī viņu uzvedību kā tādu. Saskarsmē ar bērniem es vienmēr uzklausīju ko viņi stāsta, un lūdzu citiem uzklausīt savu grupas biedru stāstījumu. Bērni, šajā grupā ir aktīvi un ar prieku iesaistās aktivitātēs. Nebūtu interesanti, ja bērni būtu pasīvi un neiesaistītos darbā ar mani. Pozitīvas emocijas man izraisīja bērnu smaidi un pacilātie noskaņojumi nodarbību vai rotaļu beigās. Tas man lika justies svarīgai un jau piederīgai šajā bērnu pulciņā.
Sastādot nodarbības plānus, devos pie metodiķes pēc ieteikumiem un interesējos kas ir jāmaina vai varbūt jāpapildina. Cieša sadarbība bija ar grupas auklīti. Viņa bija atsaucīga dažās reizēs kad lūdzu viņas palīdzību un deva man savus ieteikumus kā bijušais pedagogs. Sadarbībā ar vecākiem, izmantoju grupas WhatsApp aplikāciju, kurā ziņoju par katras dienas darbu un veiktajiem uzdevumiem. Turpat pievienoju bērnu bildes.
Kā jau bērniem, vienmēr radās kāda situācija, kurā bērni nevarēja kaut ko padalīt. Šīs situācijas tika veiksmīgi risinātas, taču dažreiz kāds no bērniem palika neapmierināts. Diemžēl ikdienā un bērna dzīvē tā notiek. Es uzskatu, ka bērnam jāmācās pieņemt kritika un aizvainojumi no vienaudžu puses. Katrs bērns vēlas izcelties ar kaut ko, pierādīt savu varu, savu spēku un visbiežāk palielīties citu bērnu priekšā. Taču pedagogam ir jābūt tam cilvēkam, kurš nosaka robežu bērna iegribām un iespējām pirmsskolas izglītības iestādēs.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,98 €
Work pack Nr. 1367846
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register