Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:167284
 
Author:
Evaluation:
Published: 15.06.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma vispārējs raksturojums    4
2.  Uzņēmuma darba uzdevumi    5
3.  Uzņēmuma struktūra    6
4.  Uzņēmuma telpu apraksts    9
4.1.  Kafejnīcas telpu raksturojums    9
4.2.  Tirdzniecības telpu raksturojums    9
4.3.  Administrācijas un sadzīves telpas    10
5.  Tirdzniecības zāles sagatavošana viesu apkalpošanai    11
6.  Ražošanas telpu aprīkojums    12
7.  Higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā    14
8.  Galda klāšana    15
8.1.  Galdu izvēle    15
8.2.  Krēslu izvēle    16
8.3.  Galdsegas izvēle    16
8.4.  Trauku izvēle    16
8.5.  Galda piederumi    17
8.6.  Salvetes    17
8.7.  Sveces    18
9.  Galda klājuma veidi    18
10.  Uzņēmuma ēdienkarte    19
10.1.  Ēdienkartes analīze    19
10.2.  Ēdienu piedāvājums    21
10.3.  Ēdienu un dzērienu sagatavošana pasniegšanai    23
11.  Banketu un pieņemšanu apkalpošana    24
13.  Bārmeņa darba organizācija    26
14.  Sūdzības    27
  Secinājumi un priekšlikumi    28
  Izmantotās literatūras saraksts    31
Extract

Uzvedība ir galvenais priekšnoteikums veiksmīgai cilvēka izaugsmei ne tikai privātā, bet arī karjeras jomā, tāpēc ir vērts padomāt par pareizas uzvedības normu apgūšanu jau no bērnības. Pat cilvēciska saskarsme nebūs īpaši veiksmīga bez pareizas etiķetes ievērošanas.
Galda kultūra ir cilvēku uzvedības kultūras sastāvdaļa.
Ēdienu un dzērienu baudīšana ir vienmēr saistīta ar rituāliem tikai katrā laikā, kultūrā un vidē tie ir atšķirīgi. Izkopjot galda un saskarsmes kultūru dažādās situācijās cilvēks nostiprina un veiksmīgi attīsta korporatīvās attiecības ar kolēģiem vai sadarbības partneriem.
Prakses darba uzdevumi:
1.Iepazīties ar kafejnīcas darba plānošanu
2.Iepazīties ar ēdienu porciju sagatavošanas tehnoloģiju
3.Iepazīties ar galda klāšanas tehnoloģiju
4.Iepazīties ar bārmeņa darba organizāciju
5.Iepazīties ar norēķinu kārtību uzņēmumā.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register