-
Prakse kafejnīcā "Kalniņā"
Nr. | Chapter | Page. |
Ievads | 3 | |
1. | Uzņēmuma vispārējs raksturojums | 4 |
2. | Uzņēmuma darba uzdevumi | 5 |
3. | Uzņēmuma struktūra | 6 |
4. | Uzņēmuma telpu apraksts | 9 |
4.1. | Kafejnīcas telpu raksturojums | 9 |
4.2. | Tirdzniecības telpu raksturojums | 9 |
4.3. | Administrācijas un sadzīves telpas | 10 |
5. | Tirdzniecības zāles sagatavošana viesu apkalpošanai | 11 |
6. | Ražošanas telpu aprīkojums | 12 |
7. | Higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā | 14 |
8. | Galda klāšana | 15 |
8.1. | Galdu izvēle | 15 |
8.2. | Krēslu izvēle | 16 |
8.3. | Galdsegas izvēle | 16 |
8.4. | Trauku izvēle | 16 |
8.5. | Galda piederumi | 17 |
8.6. | Salvetes | 17 |
8.7. | Sveces | 18 |
9. | Galda klājuma veidi | 18 |
10. | Uzņēmuma ēdienkarte | 19 |
10.1. | Ēdienkartes analīze | 19 |
10.2. | Ēdienu piedāvājums | 21 |
10.3. | Ēdienu un dzērienu sagatavošana pasniegšanai | 23 |
11. | Banketu un pieņemšanu apkalpošana | 24 |
13. | Bārmeņa darba organizācija | 26 |
14. | Sūdzības | 27 |
Secinājumi un priekšlikumi | 28 | |
Izmantotās literatūras saraksts | 31 |
Uzvedība ir galvenais priekšnoteikums veiksmīgai cilvēka izaugsmei ne tikai privātā, bet arī karjeras jomā, tāpēc ir vērts padomāt par pareizas uzvedības normu apgūšanu jau no bērnības. Pat cilvēciska saskarsme nebūs īpaši veiksmīga bez pareizas etiķetes ievērošanas.
Galda kultūra ir cilvēku uzvedības kultūras sastāvdaļa.
Ēdienu un dzērienu baudīšana ir vienmēr saistīta ar rituāliem tikai katrā laikā, kultūrā un vidē tie ir atšķirīgi. Izkopjot galda un saskarsmes kultūru dažādās situācijās cilvēks nostiprina un veiksmīgi attīsta korporatīvās attiecības ar kolēģiem vai sadarbības partneriem.
Prakses darba uzdevumi:
1.Iepazīties ar kafejnīcas darba plānošanu
2.Iepazīties ar ēdienu porciju sagatavošanas tehnoloģiju
3.Iepazīties ar galda klāšanas tehnoloģiju
4.Iepazīties ar bārmeņa darba organizāciju
5.Iepazīties ar norēķinu kārtību uzņēmumā.…
Uzvedība ir galvenais priekšnoteikums veiksmīgai cilvēka izaugsmei ne tikai privātā, bet arī karjeras jomā, tāpēc ir vērts padomāt par pareizas uzvedības normu apgūšanu jau no bērnības. Pat cilvēciska saskarsme nebūs īpaši veiksmīga bez pareizas etiķetes ievērošanas. Galda kultūra ir cilvēku uzvedības kultūras sastāvdaļa. Ēdienu un dzērienu baudīšana ir vienmēr saistīta ar rituāliem tikai katrā laikā, kultūrā un vidē tie ir atšķirīgi. Izkopjot galda un saskarsmes kultūru dažādās situācijās cilvēks nostiprina un veiksmīgi attīsta korporatīvās attiecības ar kolēģiem vai sadarbības partneriem.
-
Kafejnīca - motelis "Sumbrs"
Practice Reports15 Marketing, Advertising, Tourism, Traveling, Management
- Prakse kafejnīcā "Kalniņā"
- Viesnīcu prakse viesnīcā "Gutenbergs"
-
You can quickly add any paper to your favourite. Cool!Prakse viesnīcā "Radisson SAS Daugava"
Practice Reports for university22
-
Profesionālā prakse ēdināšanas uzņēmumā SIA "Jaunpils pils"
Practice Reports for university19
-
Prakses atskaite kafejnīcā/bārā
Practice Reports for university30
-
Profesionālās prakses pārskats ēdināšanas servisā
Practice Reports for university33
-
Tirdzniecības darba organizēšana
Practice Reports for university38