Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:178209
 
Evaluation:
Published: 24.10.2013.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Uzņēmuma raksturojums    4
1.1.  Sniegto pakalpojumu klāsts    5
1.2.  Uzņēmuma organizatoriskā struktūra    7
1.3.  Uzņēmuma ražošanas un apkalpošanas procesa raksturojums    8
  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    13
2.  TEHNOLOĢISKIE PROCESI    13
2.1.  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    14
2.2.  Izejvielu sagāde    15
2.3.  Izejvielu uzglabāšana    17
2.4.  Izejvielu pirmapstrāde    21
3.  Uzņēmuma iekšējās vides analīze (stiprās un vājās puses)    24
  SECIMĀJUMI    26
  PRIEKŠLIKUMI    27
Extract

SECIMĀJUMI
1. Viesnīca Rondane SPA atrodas Norvēģijas dienvidos, 300 km attālumā no Norvēģijas galvaspilsētas Oslo un 240 km attālumā no Trondheimas.
2. No Oslo, kā arī no citām lielākām pilsētām, ir viegli pieejams sabiedriskais transports (gan vilciens, gan autobuss), kas nogādās līdz viesnīcai tuvākajai pilsētai.
3. Viesnīcu Rondane SPA orientējās uz vietējiem tūrsitiem, kā arī tūristu grupām no Dienvidkorejas, Francijas, Vācijas un Krievijas.
4. Rondane SPA viesnīcu visbiežāk apmeklē miera un klusuma mīļotāji, putnu vērotāji, kā arī aktīvā tūrisma cienītāji.
5. Kolektīvs ir draudzīgs un saliedēts.

PRIEKŠLIKUMI
1. Renovēt viesnīcas numurus;
2. Popularizēties sociālajos tīklos, kā, piemēram, twitter, facebook, instagram;
3. Pieņemt darbā nepieciešāmo darbinieku skaitu, lai darbinieki nestrādātu bez brīvdienām.
4. Ievest bezmaksas papildus pakalpojumus (gludeklis numurā, trenažieru zāles bezmaksas apmeklējums).
5. Uzlabot darbinieku svešvalodu līmeni, rīkojot svešvalodu apmācības (angļu valodas apmācības, kā arī vietējās norvēģu valodas apguvei)
6. Motivēt darbiniekus, lai tie veiktu tiem uzticēto darbu efektīvāk (prēmijas, vairāk brīvdienu, uzslavas).
7. Katram cilvēkam izsniegt vismaz divus formas komplektus.
8. izveidot telpu iedalījumu pārtikas apstrādes zonā
9. Ir nepieciešams vairāk kontrolēt saimnieciskā dienesta darbu, jo bieži viesi sūdzējās, ka numuriņi nav sakopti kārtīgi.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −6,48 €
Work pack Nr. 1334797
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register