Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:230217
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.11.2003.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  VIESNĪCA    4
  Viesnīcas vēsture un Viesnīcas vadības shēma..    4
1.1.  Viesnīcas atbilstība kvalitātes kritērijiem    5
1.2.  Darba plānošana, izpēte un analīze    5
1.3.  Viesnīcas numuru rezervēšana    6
1.4.  Dienesta telpas    6
1.5.  Viesu rīcībā esošās telpas    7
1.6.  Telpu pašizmaksa un viesu numuru cenas aprēķināšana    7
1.7.  Standarta un speciālās cenas viesnīcas numuriem    7
1.8.  Viesu istabu aprīkojums    8
1.9.  Viesu drošība, pasākumi drošības nodrošināšanai    12
1.10.  Personāla skaita attiecība pret viesu skaitu    12
1.11.  Apkalpojošā personāla pienākumi    12
1.12.  Darba samaksas formas un sistēmas    13
1.13.  Viesu ēdināšanas veidi viesnīcā    14
1.14.  Papildpakalpojumi    14
1.15.  Finansu veidošanās avoti    14
1.16.  Apmaksas veidi    14
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    15
2.  ĒDINĀŠANAS UZŅĒMUMS    17
2.1.  Sabiedriskās ēdināšanas telpu atbilstība kvalitātes kritērijiem    17
2.2.  Darba plānošana    17
2.3.  Darba izpētes un analīzes kritēriji    17
2.4.  Produktu plānošana, iegāde, uzskaite, uzglabāšana    17
2.5.  Ēdienu porciju sagatavošanas tehnoloģija    18
2.6.  Virtuves saimniecība, tās plānošana, uzturēšana    18
2.7.  Galda klāšanas tehnoloģija, veicamie priekšdarbi    18
2.8.  Oficicnta darba organizācija    19
2.9.  Galdu rezervēšanas procedūra    19
2.10.  Pasūtījumi    19
2.11.  Apmeklētāju drošības garantijas pasākumi    20
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    21
  Izmantotās literatūras saraksts    22
  Pielikumi    22
Extract

Prakses veikšanai, kura ilga 7.nedēļas tika izvēļēta viesnīca "Konventa sēta" (4 nedēļas) un restorāns "Raibais balodis" (3 nedēļas), kas atrodas Rīgā, Kalēju ielā 9/11.
Prakses mērķi ir :
Nostiprināt studiju laikā apgūtās teorētiskās zināsānas un prasmi tās pielietot praktiskajā darbā.
Noskaidrot, kā notiek darba plānošana, izpēte un analīze.
Apgūt nepieciešamās zināšanas un attīstīt darba iemaņas, kas nepieciešamas darba veikšanai.
Attīstīt prasmi radoši domāt, analizēt dažādas situācijas un atbilstoši rīkoties.
Attīstīt spēju strādāt komandā
Daži no prakses uzdevumi ir :
Noskaidrot vai viesnīca un sabiedriskās ēdināšanas telpas atbilst noteiktajiem kvalitātes kritērijiem.
Uzzināt, kā notiek numuru rezervēšana.
Noskaidrot standarta un speciālās cenas viesnīcas numuriem.
Noskaidrot, kādi ir apkalpojošā personāla pienākumi.
Noskaidrot, kā notiek produktu plānošana, iegāde, uzskaite, uzglabāšana, pārstrāde.
Noskaidrot, kādi ir pasākumi, kas tiek veikti, lai nodrošinātu viesu drošību.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,98 €
Work pack Nr. 1112871
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register