Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:726946
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.06.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Nosacījumos pastāvīgi mainošās ekonomiskas situācijas tirgu konkurences preču un pakalpojumu tirgū biznesa plānošana ir svarīgs nosacījums, gan lai radītu jaunu uzņēmumu, gan sekmīgai darbībai viņa nākotnē.
Dotajā darbā firmas radīšana, kura specializēsies uz ražošanas un tālākas izstrādājumu realizācijas no skārda. Izstrādājumu izgatavošanai tiks izmantota jauna tehnoloģija Latvijai. Kas dara doto ievērojumu darbu un pamato tās nepieciešamību.
Dotā darba mērķis ir izstrādāšana bizness - plāna jauna uzņēmuma radīšana pa izstrādājumu ražošanu no skārda .
Ar uzdevumiem konsekventi lemjami darbā ierodas:
1) Jauna uzņēmuma un atvasināta produkta apraksts
2) Analoģisku produktu tirgus analīze, konkurentu analīze, noteikt pieprasījumu uz produktu
3) Ražošanas plāns
4) Izstrādāt organizatorisku plānu
5) Izstrādāt finansiālu plānu.
Dotā biznesa plāna izstrādāšana pilnībā atbalstās uz biznesa plāna vadību pa sastādīšanu, kas padara viņu par pieejamu pie novērtējuma ar citiem ļaudīm.
Dotās firmas īpašnieks būs viens cilvēks, kuram ir augstākā izglītība pārvaldes jomā ar uzņēmējdarbību, ar darba pieredzi komerciālās organizācijās pārvaldes jomā ar biznesu.
Tirgus :
Latvijas tirgus ļauj izplatīt jauni konkurent spēja preces, tā kā firmas «Ą» produkcija, aprēķināta uz platu patēriņa tirgu. Latvijas banku kredītu politika sekmē privāta dzīvojamā sektora un novecojušo daudzdzīvokļu māju nepieciešamās rekonstrukcijas paplašinājumam, būtiski paaugstina pieprasījumu uz dotās produkcijas ainas izstrādājumiem izmantojama būvniecībā un remontā.
Mārketinga stratēģija:
Kompānijas mārketinga stratēģija ir nosūtīta uz uzzināmu. Produkcijas virzīšana notiks uz reklāmas rēķina, bukletu izplatīšanas ar produkcijas asortimenta aprakstu, ražošanas un izmantojamu materiālu tehnoloģijas priekšrocību.
Finansēšana:
Firma «Ą» plāno atvērties ar sākumu kapitālu 20 000 lati, kurš būs personīgais firmas kapitāls. Tāpat ievajadzēsies kredīts, 50 000 lats izmērā aprites līdzekļu atbalstam pietiekamā līmenī. Dotā summa ļaus pilnībā firmas radīšanas finansēt etapu, tās darbības paplašinājums un nodrošinās saņemšanu ieradās.
Turpmāk, pēc kredīta un procentu izmaksas pa viņu, firma plāno pilnu finansēšanu patstāvīgs, uz savas peļņas rēķina.
Naudas līdzekļu rīkošanās galveni avoti - tas vairumā un mazumtirdzniecību produkcijas pārdošanas. Naudas līdzekļu rīkošanās tiks izmantotas kredīta un procentu nodzēšanai pa viņu, saskaņā ar uzstādīto grafiku, pastāvīgu un mainīgu izmaksu nodzēšanas saistīti ar firmas darbību.
Kompānijas misija:
Jauna uzņēmuma atklājums komplektējošo konstrukciju sekmīgajai realizācijai, kas sedz planku jumta seguma apdarei kā dzīvojamo māju tā arī lauksaimnieciskām celtnēm un noliktavām un ūdensnoteku sistēmai Latvijas tirgū. Turpmāk firmas imidža paaugstināšana, bet tāpat noieta izstrādājumu sistēmas paplašinājumi vairumā un mazumtirdzniecībā. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1119995
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register