Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:142511
 
Evaluation:
Published: 05.10.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma apraksts    4
3.  Attīstības tendences    5
4.  Tirgus un pircēji    5
5.  Konkurence. Kvalitāte    6
6.  Reklāma un pārdošana personiski    6
7.  Cenu politika    7
8.  Uzņēmuma izvietojums    7
9.  Sagāde    8
10.  Uzņēmuma struktūra    8
11.  SWOT analīze    9
12.  Secinājumi un priekšlikumi    10
14.  Izmantotā literatūra un avoti    11
Extract

Kā prakses uzņēmumu esmu izvēlējies nelielu kokapstrādes uzņēmumu Kurzemē SIA xxx”. Manas prakses mērķis ir iepazīties ar tādiem svarīgiem procesiem, kā darbības virzieni, prasme darboties klientu apkalpošanas jomā, analizēt uzņēmuma tirgus segmentus, izstrādāt aptaujas anketu, lai iepazītos ar situāciju un mārketinga problēmām, kā arī lai gūtu plašāku pirmo ieskatu par uzņēmuma darbību. Tēma ir ļoti plaša, tāpēc es centīšos apskatīt tikai manuprāt būtiskāko, kas attiecas uz šo uzņēmumu.

Atskaitē es izmantošu informāciju, kas gūta no personīgās pieredzes atrodoties cieši blakus uzņēmumam jau no tā pašiem pirmsākumiem, kā arī prakses laikā gūtās pieredzes, studiju pierakstiem un speciālās literatūras.

Pēc manām domām šajā darbā apskatītie jautājumi ir ļoti aktuāli, jo mārketings ieņem lielu lomu mūsdienu uzņēmuma darbībā. Caur mārketingu uzņēmējs saņem atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem:

Kas notiek?
Kāpēc tā notiek?
Kā esošo situāciju veidot sev labvēlīgu?
x ir dibinājusi BO SIA „ Sociālās palīdzības koordinācijas centrs”. Rajona padomei pieder 100 % šī uzņēmuma daļas. Ar rajona padomes lēmumu BO SIA „ Sociālās palīdzības koordinācijas centrs” reorganizēts par pašvaldības aģentūru.
x pieder 50% uzņēmuma daļas BO SIA „ Pierīgas slimokase”. Sakarā ar to, ka 2004. gadā VOAVA nepagarina līgumu par finansējumu 2004. gadam, 2003. gada decembrī ir pieņemts rajona padomes lēmums par šīs iestādes likvidāciju ar 2004. gada 1. janvāri, līdz ar to patreiz BO SIA „ Pierīgas slimokase” atrodas likvidācijas stadijā.
x pieder 20 % BO SIA „ Rīgas reģiona attīstības aģentūra „ kapitāla daļas.
x grāmatvedība centralizēti veic rajona padomes, Centrālās bibliotēkas, Izglītības pārvaldes, Tālākizglītības centra, Reģionālās attīstības centra, Tūrisma informācijas centra, Kultūras centra, kā arī metodiskā darba, sporta un citu pasākumu grāmatvedības uzskaiti, savukārt Dzirciema speciālajā internātskolā, pansionātā „ Rauda „ un Tukuma Muzejā grāmatvedības uzskaite tiek veikta atsevišķi katrā iestādē. Visu iestāžu grāmatvedības dienestu pienākumi tiek reklamēti padomes apstiprinātajos nolikumos.
2003. gadā Tukuma rajona padome ir piedalījusies dažādos projektos, piesaistot papildus finansējumu – „ Valsts investīciju programmas projekts EV – 63 „ Pašvaldību vienotā informācijas sistēma …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register