Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:592535
 
Author:
Evaluation:
Published: 22.03.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Mana prakses vieta 1.kursā bija viesnīcā “Laine” .
Viesnīca “Laine” ir jauna, neliela, moderna trīs zvaigžņu tūristu un biznesa klases viesnīca, kas tika dibināta 1992. gadā. Tā atrodas 1912. gadā celtā mājīgā jūgendstila ēkā, kas atrodas pašā Rīgas centrā, 15 minūšu gājienā no vecpilsētas, operas, muzejiem, 10 minūšu braucienā no Centrālās dzelzceļa stacijas, autoostas un pasažieru ostas un 20 minūšu braucienā līdz lidostai. Šajā ēkā pirms tur bija izveidota viesnīca atradās vienkārša dzīvojamā māja, taču vēlāk tur tika izveidotas Rīgas tehniskās universitātes studentu viesnīca.
Viesnīcā ir elegants interjers, kura galvenais akcents likts uz dabīgiem materiāliem, kā arī visu ļoti veiksmīgi papildina jauna latviešu mākslinieka Rolanda Krišjāņa darbi. Mākslinieka darbi vērojami gan viesnīcas gaiteņos, gan arī viesu numuros. Gaišās krāsas viesnīcas interjerā rada atbrīvotu un nepiespiestu gaisotni. Īpaši patīkami ir viesnīcas numuri jumta stāvā, kur ir iespēja vērot Vecrīgu ar tās baznīcas torņiem no putna acu redzesloka. Papildus romantiku jumta stāva numuros rada vēsturiskās sijas, kas vienlaikus arī ir ļoti moderns istabas mākslinieciskais papildinājums. Viesnīca “Laine” piedāvā ne tikai vienreizējus atpūtās un relaksācijas pakalpojumus, bet arī lielisku vietu, lai veiktu savus darba pienākumus- gan izmantojot interneta pieslēgumu savā istabā, gan rīkojot apspriedes konferenču zālēs. Konferenču zālē var rīkot sanāksmes līdz 20 cilvēkiem. Tās ir aprīkotas ar modernu un augstas kvalitātes tehnisko aprīkojumu.
Vairākums viesnīcas viesi ierodas no Rietumeiropas, it īpaši no Vācijas, kā arī no Skandināvijas. Protams viesnīcu bieži apmeklē viesi no Latvijas, kā arī no kaimiņu valstīm.
Viesnīca saviem viesiem piedāvā 40 numurus. No tiem 7 standarta klases numuri, 27 biznesa klases, 4 apartamenta tipa un 2 delux numuri. Viesnīca atrodas septiņu stāvu ēkā. Numuri izvietoti no trešā līdz septītajam stāvam. Recepcija atrodas trešajā stāvā. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,98 €
Work pack Nr. 1115766
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register