Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:281740
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.03.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ēdienu gatavošanas tehnoloģijā prakses programma    3
  Uzņēmuma raksturojums    4. – 5
  Darba organizācija    6. – 8
  Izejvielu un pusfabrikātu sortiments un kvalitāte    9
  Apstrādes darba vietas    10. – 13
  Brokastu bufete    14
  Secinājumi    15
  Izmantotā literatūra    16
Extract

Restorāns C.U.T. (creative.urban.taste.)
Piedāvā ar iedvesmu gatavotus gaļas ēdienus, kas gatavoti no īpaši ievestas liellopu gaļas, kas iegūta no Dienvidamerikas stepēm. Restorāns „C.U.T.” ir mūsdienīgs un neformāls, moderns un komfortabls. Tas var uzņemt 125 viesus, piedāvājot plašu uz grila pagatavotu ēdienu klāstu. Restorāns atvērts brokastīm, pusdienām un vakariņām.
Restorānā no 15.00 – 24.00 iespējams baudīt grila ēdienus, pasūtot to pēc „Ala carte” Eiropas klasiskās virtuves interpretācija savienojumā ar Austrumu garšvielām. Ēdienkartes piedāvājums ir minimāls, bet pietiekams. Iespējams nobaudīt 3 veidu slātus, 3 veidu zupas, 3 veidu veģetāro piedāvājumu, 9 otro ēdienu veidu, un bagātīgu pašgatavotu saldējumu un sorbetu izvēli. Katram ēdienam tiek piemeklēts un ieteikts šefpavāra izvēlētais vissaderīgākais vīns. Kā arī neliela uzkodu karte, kurā iekļautas sviestmaizes un svaigas kūciņas, pīrādziņi mājas gaumē, kas tiek piedāvāta pie bāra letes.

Green Key
RH “Elizabete”, tāpat kā viesnīcas Tallinā un Viļņā ir pievienojušās Green Key, eko – zīmei, ko piešķir viesnīcām par īpašām rūpēm par vidi un dabu ikdienas darbībās.

Kā viesnīca piedalās projektā?

• Racionāli izmanto ūdeni, siltumu un elektroenerģiju;
• Samazina videi kaitīgu un bīstamu ķīmisko vielu patēriņu;
• Šķiro atkritumus un samazina atkritumu apjomu;
• Lieto videi draudzīgus materiālus un produktus;
• Izmanto ar eko – zīmi marķētu produktus un produktus, kas pagatavoti no otrreizēji pārstrādātiem materiāliem;
• Dod priekšroku vietējai pārtikai;
• Izmanto ekonomisku aprīkojumu, ko izveidojušas videi draudzīgas tehnoloģijas;
• Nodrošina nepārtrauktu iekšējo apmācību darbiniekiem par vides aktivitātēm uzņēmumā;
• Nodrošina informāciju viesnīcas viesiem par tiem veidiem, kā var saglabāt vidi;
• Informē sabiedrību par vides aktivitātēm uzņēmumā;
• Uzlabo gaisa kvalitāti;
• Parūpējas par darba apstākļiem un darbinieku veselību.…

Author's comment
Editor's remarks
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,48 €
Work pack Nr. 1112904
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register