Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:504831
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.05.2008.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma raksturojums    4
1.1.  Vēsture    4
1.2.  Pašreizējā darbība    4
1.3.  Tirgus un pircēji    5
1.4.  Konkurence    5
1.5.  Uzņēmuma darba plānošana, izpēte un analīze    6
2.  Viesu nama raksturojums    7
2.1.  Viesu nama vēsture    7
2.2.  Realizācijas sistēma un cenu noteikšana    7
2.3.  Viesu nama telpu raksturojums    8
2.4.  Viesu nama numuru aprīkojums    10
2.5.  Serviss un pakalpojumi    12
2.6.  Rezervēšanas kārtība un reģistrācija    13
2.7.  Drošība    14
2.8.  Viesu nama organizācija un vadība    14
3.  Kafejnīcas raksturojums    16
3.1.  Kafejnīcas vēsture    16
3.2.  Uzņēmuma iekšējās kārtības noteikumi    17
3.3.  Kafejnīcas telpu apraksts    17
3.4.  Kafejnīcas piedāvājums un ēdienkarte    21
3.5.  Kafejnīca organizācija un vadība    24
  Secinājumi    25
  Priekšlikumi    26
Extract

Eiropā un visā pasaulē tūrisms ir viena no vadošajām un visstraujākajām izaugsmes nozarēm. Tūrisms ietekmē ikvienas sabiedrības sociālo, kultūras un ekonomisko dzīvi. Latvija ir tūrisma attīstības iespējām bagāta zeme, jo Latvijā ir resursi jaunu tūrisma produktu izveidei, kā arī gatavi tūrisma produkti, kurus jau var izmantot. Latvijai ir izdevīgs ģeogrāfiskais izvietojums, un Eiropas mērogā Latvija ir jauns tūrisma piedāvājums.
Par prakses vietu tika izvēlēta SIA “BORK”, kura piedāvā viesu nama un kafejnīcas pakalpojumus.
Profesionālās prakses mērķi un uzdevumi bija:
1) nostiprināt studiju programmā iegūtās teorētiskās zināšanas,
2)iepazināties ar viesnīcas personāla darbu un pienākumiem,
3)apgūt un attīstīt nepieciešamās vadības personāla darba iemaņas un prasmes viesnīca un ēdināšanas uzņēmumā.
Lai sasniegtu mērķus un izpildītu uzdevumus tika izmantota uzņēmuma direktora, kā arī citu darbinieku sniegtā informācija un praktisks darbs uzņēmumā.…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register