Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:244071
 
Evaluation:
Published: 29.09.2023.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Used
Time period viewed: 2021 - 2025 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Uzņēmuma vispārīgs raksturojums    4
2.  Viesu apkalpošanas process un tā vadība    6
2.1.  Viesu apkalpošanas raksturojums    6
2.2.  Ēdienkarte    8
3.  Ražošanas process un tā vadība    9
3.1.  Izejvielu iegādes un uzglabāšanas raksturojums    9
3.2.  Izejvielu pirmapstrādes un ēdienu gatavošanas raksturojums. Tehnoloģisko iekārtu nodrošinājums    13
3.3.  Ražošanas un personāla higiēnas prasības un to ievērošana uzņēmumā    16
3.4.  Tehnoloģiskās dokumentācijas raksturojums    17
3.5.  Atkritumu apsaimniekošana    18
3.6.  Ražošanas procesa izvērtējums (ĒU) SIA“Aleks un V    19
4.  Prakses laikā veikto pienākumu apraksts    21
  SECINĀJUMI    22
  PIELIKUMI    23
  Izmantotās literatūras saraksts    25
Extract

SIA “Aleks un V” nodrošina ēdināšanas pakalpojumu Paula Stradiņa Klīniskās Universitātes slimnīcā. Tas ir slēgta tipa ēdināšanas uzņēmums, kas ir orientēts noteiktam patērētāju un atsevišķos gadījumos ir ierobežots un/vai specifisks ēdienu un dzērienu sortiments. Uzņēmums kopumā apkalpo vairākus slēgta tipa ēdināšanas uzņēmumus gan Rīgā, gan citviet Latvijā. Šajā uzņēmumā izvēlējos praktizēties, jo man šķita interesanti, kāda ir darba organizācija šāda tipa ēdināšanas uzņēmumos ar lielu apjomu. Nodrošinot ēdināšanu vidēji 700 cilvēkiem dienā, ir ļoti svarīgi ievērot sanitārās un higiēnas normas, kā arī ir stingri jāmāk kontrolēt un uzraudzīt virtuves komandas darbu, lai viss notiktu pēc līgumā noteiktajiem noteikumiem. Kā arī prakses laikā vēlējos nostiprināt iegūtās zināšanas galvenokārt par uzņēmuma vadīšanu.
Prakses norises laiks no 21.03.2022-12.06.2022. Darba laiks prakses laikā no pirmdienas līdz piektdienai no pulksten. 08.00 līdz 17.30
Prakses laikā ieguvu padziļinātākas zināšanas par slēgta tipa ēdināšanas uzņēmuma vadīšanu. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −7,98 €
Work pack Nr. 1399208
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register