Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
8,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:147864
 
Evaluation:
Published: 23.02.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Vispārēja informācija par uzņēmumu    3
2.  Ražošanā izmantojamo izejvielu apraksts, kvalitātes kontrole    5
3.  Produktu ražošanas tehnoloģiskas shēmas, galvenie parametri    8
3.1  Vārīto desu, cīsiņu un sardeļu ražošanas tehnoloģiskā instrukcija    9
3.2  Puskūpināto desu ražošanas tehnoloģiskā instrukcija    16
3.3  Vārītī-kūpinātu desu ražošanas tehnoloģiskā instrukcija    20
4.  Sanitārhigiēniski noteikumi un mazgāšanas shēma    24
4.1  Mazgāšanas - dezinfekcijas programma A/S"Rīgas Miesnieks"    26
5.  Tehnoloģiskas iekārtas    34
5.1  Iekārtas    34
5.2  Iesaiņošanas līnijas    45
5.3  Transportiesaiņojums    49
5.4  Ražošanas telpu plāns    51
5.5  Energoresursi un ūdens apgāde    52
5.6  Apkārtējas vides aizsardzība    52
5.7  Darba aizsadzība    53
  Secinājumi    55
  pielikumi    56
Extract

1.Vārīto desu, cīsiņu un sardeļu sortiments noteikts LV US 000330753-05:2004 1.punktā.
2.Izejvielu un materiālu raksturojums noteikts LV US 000330753-05:2004 2.3.punktā.
3.Ražošanas tehnoloģiskais process. Tehnoloģisko procesu veic šādā secībā:
izejvielu pieņemšana
izejvielu uzglabāšana
izejvielu defrostācija
liemeņu sadalīšana, atkaulošana, atcīplošana, šķirošana
sadalītas gaļas uzglabāšana
gaļas sasmalcināšana, svēršana
garšvielu un pārtikas piedevu svēršana un sagatavošana
desu apvalku sagatavošana
desu masas sagatavošana
desu masas pildīšana apvalkos, desu formēšana, klipsēšana
termiskā apstrāde
atdzesēšana (primārā atdzesēšana)
atdzesēšana aukstumkamerā (sekundārā atdzesēšana)
uzglabāšana, marķēšana, transportēšana.
3.1. Vārīto desu, cīsiņu un sardeļu ražošanai tiek pieņemtas sekojošas izejvielas - atdzesēta vai saldēta cūkgaļa, liellopu gaļa, putnu gaļa, MAG (liemeņi, pus liemeņi, ceturtdaļliemeņi. Liemeņi zīmogoti, l/l liemeņiem īpašais marķējums). Apstrādātas zarnas (aitu, cūku, liellopu). Atdzesēta cūkgaļa ar gaļai raksturīgu krāsu, smaržu , konsistenci, atbilstošu LV ST ZM 64-96 standartam, liellopu gaļu, kas atbilst LV ST ZM 61-96 standartam vai LR MK noteikumu 411 (20.04.2004) prasībām.
Saldēta cūkgaļa ar gaļai raksturīgu krāsu, smaržu, konsistenci. Sasaldēta vai atvēsināta putnu gaļa ar raksturīgu produktam krāsu, smaržu, konsistenci. Ražota Latvijā vai citās valstīs. Sasaldēta mehāniski atdalīta putnu vai cūkgaļa, kas atbilst ražotāja specifikācijai. Speķis un subprodukti, aitu zarnas, kas atbilst LV TN LM 34-93 standarta prasībām, cūku zarnas, kas atbilst LV TN LM 35-93 standarta prasībām, liellopu zarnas, kas atbilst ražotāja specifikācijai. Piegādātas atvēsinātās gaļas temperatūrai jābūt ne augstākai par +7C. Sasaldētai gaļai ne augstāka par-12C muskulatūrā. Atvēsinātai putnu gaļai +4C, sasaldētai putnu gaļai -18C.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register