Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
0,99
You save:
0,13 (13%)
Discounted price*:
0,86
Purchase
Add to Wish List
ID number:814001
Author:
Evaluation:
Published: 02.08.2018.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Used
Extract

4. Kopš 2015.gada sākuma un turpmāk visas Spilvā ražotās tomātu mērces tiek pagatavotas bez konservantiem. Tas ir tāpēc, ka darbu ir sācis pasterizācijas tunelis jeb termotunelis, kas uzņēmumam ļauj palielināt pasterizēšanas jaudu par 50%.[3.]
Tomātu mērcei nav jābūt pārāk škidrai, tad tas norāda uz to, ka tomātu mērci ir ilgi maisījuši, līdz tomātu pasta ir sajaukusies ar ūdeni, veidojot viendabīgu masu. Pērkot ketčupus vai tomātu mērces ir jāskatās uz produkta konsistenci, kas arī liecina par tomātu esamību vai neesamību produktā. Kā arī , ja pakratot pudeli, tajā šķīdums sajaucas ar cieto daļu, tas liecina par to, ka dotais produkts vai nu ilgu laiku stāv veikalā vai arī nepija pietiekami labi ievēroti pasterizēšanas noteikumi. Ja mērcei vai ketčupam ir aizdomīga krāsa, tad vai nu tomāti bija ņemti nepietiekoši nogatavojušies vai arī pārāk nogatavojušies, kas noved pie pārlieka šķīduma veidošanās ražošana procesa laikā. Tas pats ir attiecināms arī uz ketčupiem.

Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „"Spilva" ražotās tomātu mērces un ketčupi”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/814001

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register