Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
2,99
You save:
0,57 (19%)
Discounted price*:
2,42
Purchase
Add to Wish List
ID number:637201
Evaluation:
Published: 19.08.2015.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Extract

Japāņi ļoti seko līdzi ēdiena kvalitātei un arī apēsto produktu daudzumam. Porcijas tiek izskaitļotas tā, lai cilvēks būtu paēdis, bet nekādā gadījumā nepārslogotu savu organismu.

Vienas lielas porcijas vietā japāņi visbiežāk izvēlas vairākas mazas un dažādas.
Ēdienu pasniedz mazos, skaistos traukos.
Porcijas ir mazas un tiek apēstas ļoti lēni.
Maltītes nobeigumā parasti tiek pasniegtas zupas vai rīsi, dažkārt svaigi augļi (Eiropā parasti tiek pasniegts deserts).
Tiek patērēts diez gan daudz saldumu, bet tie satur dabīgas vielas, piemēram, no kastaņiem, rīsiem, pupām.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,92 €
Work pack Nr. 1349149
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Cilvēka ķermenis socioloģiskajā skatījumā. Japānas iedzīvotāju ēšanas paradumi”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/637201

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register