Restorāns “Kaļķu Vārti”
Piedāvātais produktu sortiments:
Zivis 6 veidi – (tunzivs, jūrasvilka fileja, laša fileja ar ikriem, sama fileja, vēža astītes
Gaļas 7 veidi – cepta brieža fileja, jaunlopgaļas steiks, anrekots, pīles krūtiņa, vistas krūtiņa jaunlopa mēle.
Piedevas 5 veidi - kartupeļu friti, krāsnī cepti dārzeņi, cepti spināti ar ķiplokiem, basmati rīsi, jaunie kartupeļi
Uzkodas 8 veidi – kaņepju krēms ar tīģergarnelēm, spinātu salāti, cūku pupas, dateļplūme ar jēra mēli, brieža filejas karpačo, mazsālīta siļķe ar bietēm, cēzara salāti, ķirbis cidoniju sīrupā.
Zupas 3 veidi - Trifeļu un kartupeļu biezzupa, Zaļo zirnīšu biezeņzupa ar jūras ķemmīti un piparmētru eļļu, Baraviku krēmzupa
Deserti 5 veidi - firmas deserts «Kaļķu vārti», augļu kēks, smiltsērkšķu zupa ar kanēļa ābolu saldējumu, karstais šokolādes fondāns ar pīlādžu saldējumu, medus kūka
Veģetārie ēdieni 3 veidi - meža sēņu rizoto ar brī sieru, baklažānu tinumā cepta mocarella ar saulē kaltēto tomātu vinegretu, baraviku krēmzupa.
Ēdienu pagatavošanas veidi:
Cepti, grillēti, vārīti, sālīti, marinēti, fritēti
Ēdienu pasniegšanas īpatnības:
katram pasākumam piedāvā īpašu viesu vajadzībām izvēlētu
ēdienkarti, nodrošinot arī bāra produkcijas klāstu.
restorāna konditorejā tiek gatavoti ne tikai deserti, bet arī visdažādākie konditorejas izstrādājumi — tortes, smalkmaizītes, «Kaļķu vārtu» kūciņas (petits fours) u. c. …