Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:158077
 
Author:
Evaluation:
Published: 19.09.2019.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Extract

Ēģiptes piramīdas
Daļa zinātnieku uzskata, ka Ēģiptes piramīdas būvētas apmēram pirms 5000 . gadiem un visai primitīva veidā. Taču aizvien vairāk ēģiptologu uzskata, ka šāds pieņēmums nav pareizs. Tiek uzskatīts, ka piramīdas būvētas apmēram 25 000 gadus pirms mūsu ēras un tās būvējusi ļoti attīstīta civilizācija. Zinātnieki veikuši virkni eksperimentu un modulējuši piramīdas būvniecību un nonākuši pie secinājuma, ka pat ar mūsdienu tehnoloģijām šādu būvi nav iespējams uzbūvēt. Tiek uzskatīts, ka Ēģiptes piramīdas ir uzbūvējuši atlanti un tām ir vairāki mērķi. Atlanti savas zināšanas esot aizguvuši no kādas vēl senākas un attīstītākas ārpus Zemes civilizācijas – neferiem. Piramīdas kalpojušas, kā antenas saziņai ar „skolotājiem” no citas zvaigžņu sistēmas.

Otrs izmantošanas mērķis ir saistīts ar Zemes informatīva lauka uzturēšanu. Ap Zemi izveidots vienots energoinformatīvais lauks, kurā tiek sakopota visa informācija par notiekošo uz mūsu planētas, tā skaitā visas emocijas un domas. Šis lauks darbojas gan kā savdabīgs cietais disks, kurā ietilpināta civilizāciju hronikas, ko mēdz arī saukt par Akaši hroniku. Lauks darbojas arī kā enerģijas līdzsvara uzturētājs un šajā sistēmā ļoti būtiska nozīme bija senajām sakrālajām svētvietām. Tostarp arī Latvijā. Informatīvais spēka lauks kalpo arī kā aizsardzības sistēma, kas pasargā Zemi no tumšajiem spēkiem.

Vēl tiek uzskatīts, ka piramīdu sistēma kalpo arī kā aktīva aizsardzība pret asteroīdiem. Ar piramīdu sistēmas palīdzību iespējams priekšlaicīgi atklāt Zemei bīstamus objektus, caur vienoto informācijas lauku aktivizēt aizsardzību un mūsu planētas apdraudētāju iznīcināt. Piramīdas apkalpoja priesteri, kuri pārzināja piramīdu darbību. Piramīdas tika uzbūvētas ne tikai pašā Atlantīdā, bet Dienvidamerikā, Ēģiptē, Austrālijā(pašā vidienē vēl tagad ir apskatāma), Tibetā(Kailasa kalns), Antarktīdā, netālu no tagadējā Ziemeļpola uz nogrimuša Hiperborejas kontinenta un citur. Āriešu civilizācija zināja par piramīdu eksistenci, taču lielu interesi par būvēm neizrādīja, jo atlanti centās tai laikā kontaktēties pēc iespējas mazāk.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1373710
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register