Gatavošanas noteikumi
Sanitārās normas
Precīza izejvielu dozēšana
Tehnoloģijas ievērošana
Darba instrumentu pareiza lietošana
Temperatūru ievērošana
Telpas ventilācija
Inventārs, formas un iekārtas
Putotāji
Trauki no nerūsošā tērauda
Plastmasas trauki
Dēļi
Konditorejas maisiņi ar uzgaļu komplektu
Formiņas, formas
Svari
Mīklas dalītāji
Tortu paliktņi
Dažāda izmēra naži
Plastmasas lāpstiņas
Koka karotes, lāpstiņas
Plātis (3 malas 2 cm), pannas (plūstošajām mīklām)
Rīves
Otiņas
Mīklas veltņi (koka, plastikāta, piepildāms ar ūdeni)
Termometrs
Mērtrauki
Sieti
Katli
Palikņi izstrādājumu atdzesēšanai
Mīklas mīcītāji
Metāla lāpstiņas
Raudzēšanas skapji, konditorejas krāsnis
Konditorejas lāpstiņa gatavo izstrādājumu noņemšanai
IZEJVIELU IEDALĪJUMS
Milti
Taukvielas
Saldumvielas
Olas
Taukvielas
Piens un piena pārstrādes produkti
Mīklas irdinātāji
Recinātājvielas, ciete
Baudvielas
Garšvielas
Rieksti
Augli, ogas un to pārstrādes produkti
Pārtikas skābes, krāsvielas
Alkoholiskie dzērieni, esences
…