Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:381476
 
Evaluation:
Published: 12.05.2021.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 8 units
References: Not used
Extract

Šīs āra ainas tiek veidotas mazāk akadēmiskā stilā, kas ir impresionistu stila sensacionāls, un Bazils ir minēts kā “Proto-Impressionists.”
Ģimenes salidojums (Ģimenes portrets)
Ģimenes salidojumā tiek godināta Gastona Bazila dzimšanas dienas svinēšana, mākslinieka tēvs, kurš pulcēja ģimeni kopā šim notikumam 1867. gada 27. augustā. Bazila ģimenes locekļi, šķiet, nevis pozēja šim attēlam, bet gan bija pēkšņi iztraucēti, pat pārsteigti un skatījās uz skatītāju kā uz kameru. Terases apēnotā zeme šeit un tur ir apvīta ar saules stariem, kas filtrē cauri koka lapām. Savukārt spilgtā vasaras gaisma izgaismo apģērbu, savienojot apmeklētāju apģērba daudzās blūzes un baltumus ar ārkārtīgi zilajām debesīm un mākoņiem, kas tajā šķiet fiksēti. Tā vietā, lai novērstos, Bazila ģimenes locekļi saskaras ar skatītāju, un katra figūra veido individuālu portretu. Figūru stīvās pozas pauž nosodījumu; tās visas ir diezgan stīvas un formālas. Stils ir kaut kur starp Reālismu un impresionismu.

Secinājumi
Varbūt tāds neierasts un neparasts secinājums-visiem šiem māksliniekiem bija dažnedažādas mentālās probēlmas, kurās daudzi no šiem māksliniekiem radīja savus labākos darbus, man tas šķita ļoti interesanti. Vēl interesanti man šķita, ka īsti nevienam no šiem māksliniekiem nebija tādas vienkāršas nāves. Vēl man interesanti šķita mākslas darbu stāsti, pašu mākslinieku dzīves, kā viņi ir pretojušies šai pieņemtajai mākslai un turpinājuši savu kustību par impresionismu un to arī izcīnīja.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register