Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:256569
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.05.2019.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 5 units
References: Not used
Extract

Konservi taupa laiku
Sātīga brokastu omlete: pannā sacep sīpolu un tomātu gabaliņus, pievieno kapātus liellopu gaļas konservus, cep divas minūtes. Sakuļ olas ar sāli un pipariem, lej pannā ar nepiedegošu klājumu, kad omlete sarecē, vienu tās pusi pārliek ar sagatavoto gaļu un pāri pārloka otru pusi. Noslidina no pannas uz šķīvja, pārkaisa ar zaļumiem.
Ātrā zupa: nelielā sviesta daudzumā sasautē sīpolus un rīvētus burkānus, pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, pārlej ar ūdeni, vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, pievieno konservētu gaļu un kapātus pētersīļu zaļumus, vāra vēl trīs minūtes.
Saldējums ar konservētiem augļiem: augļus liek deserta trauciņos, apslacina ar brendiju, pievieno saldējumu. Ja vēlas, pārlej ar šokolādi, uzkaisa riekstus. Var izmantot arī putukrējumu.
Salāti no konserviem: konservētu kukurūzu sajauc konservēta tunča gabaliņiem, pievieno rīvētu sieru, sīki sagrieztu sīpolu un majonēzi.

Gatavi izstrādājumi
produkti kas gatavi ēšanai;
tos jāapēd tuvākajā laikā, pretējā gadijumā tie sabojāsies.

Pusfabrikāti
šā­dai mal­tī­tei, kas ie­pa­ko­ta va­ku­u­mā vai ir sa­sal­dē­ta, ir vie­na priekš­ro­cī­ba – to var āt­ri pa­ga­ta­vot, pie­mē­ram, mik­ro­viļ­ņu krās­nī, ie­tau­pot lai­ku;
pus­fab­ri­kā­tu sa­stā­vā pa­ras­ti ir liels dau­dzums tau­ku, un tiem ir lie­la ener­ģē­tis­kā vēr­tī­ba.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register