Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:205462
 
Evaluation:
Published: 05.03.2019.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Latviešu virtuvē galvenokārt ietilpst vietējie lauksaimniecības produkti. Tā kā Latvija atrodas pie Baltijas jūras, liela nozīme latviešu virtuvē ir arī zivju ēdieniem. Bieži izmantotos produktus, piemēram, zivis, rudzus, kartupeļus, kviešus, miežus, kāpostus, sīpolus, olas un cūkgaļu, iegūst tieši Latvijā. Latviešu nacionālie ēdieni ir trekni un sātīgi, tajos parasti izmanto maz garšvielu.

Itāļu virtuve ir neiedomājama bez visu veidu pastas, picām, sieriem, jūras veltēm, kvalitatīvas olīveļļas, vīniem, svaigiem dārzeņiem, augļiem un citiem produktiem, kas itāļu virtuvei ir ļoti raksturīgi. Itāļu ēdieni ir vienkārši, bet, lai tos pagatavotu nepieciešamas kvalitatīvas un svaigas izejvielas, jo tās viņiem ir svarīgākas nekā gatavošanas metode.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,48 €
Work pack Nr. 1371166
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register