Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:456581
 
Evaluation:
Published: 07.11.2016.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2011 - 2015 years
Extract

Papildus valsts likumdošanai, darba attiecības uzņēmumā regulē arī Darba koplīgums, Darba kārtības noteikumi un Darba samaksas Nolikums. Darba koplīgumā noteikti darbinieku nodarbinātības garantiju, darba samaksas, sociālo garantiju, darba drošības un veselības aizsardzības jautājumi.
Darba algas samaksas līmenis ir konkurētspējīgs un atbilstošs darba tirgus prasībām. Darbiniekiem ir iespēja saņemt piemaksas par papildus darbu un darba kvalitāti.
Uzņēmums organizē darbinieku ikgadējo profesionālo apmācību uzņēmumā, kā arī nodrošina iespēju piedalīties kursos, mācībās, konferencēs un semināros ārpus ZAAO, kas saistīti ar kvalifikācijas paaugstināšanu un darba organizācijas uzlabošanu. Uzņēmums izskata iespēju nodrošināt darbiniekam apgūt zināšanas mācību iestādēs- augstskolās, universitātēs, akadēmijās, ja tas ir nepieciešams darba pienākumu kvalitatīvākai izpildei, apmaksājot daļu vai visu mācību maksu. Uzņēmums veicina darbinieku karjeru un piedāvā izaugsmes iespējas.
11. Šeit redzama darba resuru struktūra uzņēmumā ZAAO. Pašā augšā ir Dalībnieku sapulce, tad seko Valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors. Pēc tam seko visas nodaļas: Atkritumu noglabāšanas daļa, Ražošanas daļa, šķirotu atkritumu savākšanas daļa, Klientu apkalpošanas daļa, Finanšu daļa, Informācijas tehnoloģiju daļa, Attīstības daļa, un Personāla daļa.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register