Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:488211
 
Author:
Evaluation:
Published: 25.11.2010.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 1 units
References: Not used
Extract

Jau dziļā senatnē mūsu senči masāžu izmantoja kā ārstniecības līdzekli. Masāža ir lieliska vispār atveseļojoša procedūra, kas ātri noņem nogurumu, atjauno darba spējas un rada labu garastāvokli. Masāža ir arī ārstniecisks līdzeklis daudzu slimību novēršanai.
Masāža iedarbojas ne tikai uz ādu, muskuļiem, saitēm un kaulu sistēmu, bet vienlīdz labi ietekmē cilvēka iekšējo pasauli - emocijas, sajūtas. Tiek izšķirti vairāki masāžas veidi, kas savā starpā atšķiras pēc izpildes tehnikas un panāktā efekta.
KLASISKĀ MASĀŽA
Klasiskā masāža ir ārstniecības metode, kura uz organismu iedarbojas kā mehānisks kairinājums. Šai masāžas veidā galvenais ir masiera saikne ar cilvēku.
Šī masāža ir gan dziednieciska, gan relaksējoša. Izmantojot dažādus paņēmienus -glaudīšanu, berzēšanu, mīcīšanu un vibrāciju audi tiek mehāniski kairināti, kas izraisa organisma šķidruma (tie ir limfa, asinis) pārvietošanos līdz ar to veicinot organisma atjaunošanos pēc garīgas un fiziskas slodzes, nostiprina imūnsistēmu.
Šīs masāžas uzdevums ir maksimāli sasniegt muskuļu relaksāciju, uzlabot metaboliskos procesus, uzlabot muskuļu audu elastīgumu, kā arī uzlabot figūru un kopējo tonusu, palēnināt novecošanās procesu.
SKULPTURĀLĀ MASĀŽA-FIGŪRAS KOREKCIJAI
Salīdzinoši jauna metode Latvijā ķermeņa apjoma mazināšanai ir skulpturālā masāža. 
Vislabāko rezultātu nodrošina precīza masāžas seansu plānošana. Skulpturālās masāžas kursā ieteicami 12 masāžas seansi, maksimālais efekts tiek sasniegts 14. – 20. dienā pēc pēdējā seansa. Masāža tiek veikta ar rokām, mērķtiecīgi iedarbojoties uz zemādas tauku slāni, sašķeļot taukus, tā samazinot apjomu problēmu zonās vidēji par 2 – 6 cm, gan mazinot celulīta negludumus. Praksē ir bijis gadījums, ka tiek zaudēti 16 cm gurnu apkārtmērā.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register