Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:120811
 
Evaluation:
Published: 17.05.2022.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Vispārīga informācija   
  Ģeogrāfija   
  Klimats   
  Bioloģiskā daudzveidība   
  Iedzīvotāji   
  Kultūra un tradīcijas   
  Māksla un arhitektūra   
  Tradicionālie ēdieni   
  Tradicionālais apģērbs   
  Meksikāņu dejas   
Extract

TRADICIONĀLIE ĒDIENI
Tortīlijas, Načos un Tako, Fahitas, Enčiladas, Burritos
Mērces- BBQ, Guacamole, Salsa
Aukstā Gaspačo zupa, Pozole
Meksikas gatavošanas tradīcijas ir jau vairāk kā 30 gadsimtu vecas.
Daudzi kļūdaini uzskata, ka visi meksikāņu ēdienu ir asi un ar pārmērīgi lielu garšaugu daudzumu. Garšaugu aromāti tikai izceļ viena vai otra produkta specifiku. Galvenais likums meksikāņu kulinārijas tradīcijās ir atrast katrā produktā tā „garšas rozīnīti” un sasniegt harmoniju dažādu garšu nianšu apvienojumā.

Tradicionālais apģērbs
Populārākie un pazīstamākie sieviešu apģērbi Meksikā ir huipil, quechquémitl, rebozo.
Meksikas svārki (tiem dažādos reģionos ir dažādi nosaukumi – enredo, chincuete, posahuanco, refajo, enagua).
Huipil ir tunika bez piedurknēm, kas izgatavota no kokvilnas vai vilnas.
Gvajabera ir tradicionāls vīriešu krekls, ko parasti valkā Meksikā, Latīņamerikas valstīs un Karību jūras reģionā.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register