Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:377082
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.09.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Psihoterapija
Psihoterapija ir visefektīvākā personības traucējumu ilgstošas ārstēšanas iespēja. psihologs vai psihiatrs palīdz cilvēkiem izprast viņu domas, motivāciju un jūtas.
Šīs atziņas var palīdzēt cilvēkiem pārvaldīt simptomus, veidot apmierinošas attiecības ar citiem un veikt pozitīvas uzvedības izmaiņas.
Metodes ietver:
  kognitīvās uzvedības terapija (CBT)
  dialektiskās uzvedības terapija (DBT)
  psihodinamiskā psihoterapija
Grupu terapijas    

Psihoterapijas veidi, kas atzīti par efektīviem, ietver:
    Dialektiskās uzvedības terapija (DBT). DBT ietver grupu un individuālo terapiju, kas īpaši izstrādāta, lai ārstētu pierobežas personības traucējumus. DBT izmanto uz prasmēm balstītu pieeju, lai iemācītu jums pārvaldīt savas emocijas, samazināt distresu
Uz shēmu vērsta terapija. Uz shēmu orientētu terapiju var veikt individuāli vai grupā. Tas var palīdzēt jums identificēt neapmierinātās vajadzības, kas ir novedušas pie negatīviem dzīves modeļiem, kuri kādreiz varēja būt noderīgi ,bet kā pieaugušais daudzos jūsu dzīves posmos ir kaitīgs. Terapijas mērķis ir palīdzēt jums apmierināt jūsu vajadzības veselīgā veidā, lai veicinātu pozitīvas dzīves formas. un uzlabot attiecības.
Uz mentalitāti balstīta terapija (MBT). MBT ir sarunu terapijas veids, kas palīdz jums noteikt savas domas un jūtas jebkurā brīdī un radīt alternatīvu situācijas skatījumu. MBT uzsver domāšanu pirms reaģēšanas.
Sistēmu apmācība emocionālai paredzamībai un problēmu risināšanai (STEPPS). STEPPS ir 20 nedēļu ilga procedūra, kas ietver darbu grupās, kurās ārstēšanā tiek iesaistīti jūsu ģimenes locekļi, aprūpētāji, draugi vai citi nozīmīgi cilvēki. STEPPS tiek izmantots papildus citiem psihoterapijas veidiem.
Uz pāreju vērsta psihoterapija (TFP). To sauc arī par psihodinamisko psihoterapiju, TFP mērķis ir palīdzēt jums izprast savas emocijas un starppersonu grūtības, veicot sarunu starp jums un terapeitu. Pēc tam jūs šīs atziņas izmantojat notiekošajās situācijās.


Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register