Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:119308
 
Evaluation:
Published: 30.09.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Secinājumi
Viesnīcas menedžmentam galvenais visu izdarīt pēc iespējas lētāk un izdevīgāk;
Restorānu darbība nebalstās tikai uz viesnīcas klientiem;
Dažkārt uzliek pārāk lielu atbildību praktikantiem;
Liela daļa vieksmīga restorāna darbības un servisa pamatā ir “hostes” jeb viesu ierādītāja darbs;

Priekšlikumi
Nodrošināt restorānu ar lielāku daudzumu trauku un glāžu;
Salabot restorāna āra terases grīdu;
Izveidot lielāku atpūtas telpu darbiniekiem;
Saskaņot servisa pasniegšanas manieres un kvalitāti starp visiem viesmīļiem;
Padomāt par jaunu uniformu iegādi;
Pieņemt darbā vairāk darbiniekus;
Pievērst lielāku uzmanību bāra darbībai, kad uz vietas nav bārmeņa;
Priekšlikumi
Pārskatīt dzērienkarti un saskaņot to ar bārmeni.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,48 €
Work pack Nr. 1343788
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register