Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:729065
 
Evaluation:
Published: 11.12.2017.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Maiznīcas SIA «X» īss raksturojums   
2.  Produkcijas sagataves procesa īss raksturojums   
3.  Izmantotās metodes pašreizējās situācijas analīzei   
4.  Pašreizējās un nākotnes situācijas novērtējums 4 blokiem   
4.1.  Darba organizācijai   
4.2.  Procesiem   
4.3.  Darba snieguma vadībai   
4.4.  Prasmēm, domāšanai un uzvedībai   
5.  Uzlabojumu potenciāla aprēķins   
6.  Ieviešanas plāns   
Extract

6. Ieviešanas plāns

7. Kopsavilkums
Secinājumi:
Neveidojas dīkstāve, jo cepējs ir apmācīts visos procesos
Cepēju prombūtnes laikā var aizvietot cits darbinieks (cepējs)
Darbinieks pilnveido savas prasmes, papildina kompetenci, apgūstot visu cepšanas procesu no A līdz Z
Nepārtraukta produkcijas pieejamība, jo aktīvi norit cepšanas process
Esošās produkcijas uzlabošana un jaunu produktu izstrāde (cepēja radošuma pieeja kāda no produkta izstrādes procesiem)
Krāsns cepšanai tiek noslogota pilnvērtīgi
Priekšlikumi:
Maizes ceptuves vadītājam jāseko līdz katra cepēja prasmju un kompetenču uzlabošanai, lai nodrošinātu nepārtrauktu un pilnvērtīgu darba izpildes procesu (galarezultātā – kvalitatīvs un klienta vēlmēm atbilstošs produkts)
Personalizēt preci, uz katra iepakojuma atstājot novēlējumu no cepēja

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −4,98 €
Work pack Nr. 1363313
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register