Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:771348
 
Evaluation:
Published: 04.12.2017.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 1 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Bioloģiskās īpatnības    4
  Izmantošana    5
  Stādīšana, sēšana    6
  Kopšana, mēslošana    7
  Ražas novākšana un uzglabāšana    8
  Šķirnes, Slimības, Kaitēkļi    9
  Secinājumi    10
  Izmantotie avoti    11
Extract

Izmantošana
Saldos ķiršus pārsvarā izmanto pārtikā dažādu kompotu, ievārījumu, kā arī kā daudzu citu ēdienu sastāvdaļu. Ķiršus izmanto arī tautas medicīnā, tomēr diezgan šauri - jaunās lapiņas var pievienot tējas maisījumiem, ķiršu kātiņu uzlējumu var lietot bērni ilgstoša klepus gadījumā un no ķiršu sveķiem, izšķīdinātiem vīnā, var izgatavot uzlējumu pret klepu. Ķirsis ir diezgan unikāls augļkoks - pumpurus un jaunās lapiņas var pievienot salātiem, ar izkaltētām ķiršu lapām var pildīt pīpes, turklāt no ķirškoka tiek izgatavotas arī mēbeles, grīdas segums un citi izstrādājumi.…

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register