Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:664069
 
Evaluation:
Published: 02.11.2010.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ievērojami cilvēki
Pablo Pikaso - mākslinieks
Salvadors Dalī - mākslinieks
Antonio Gaudi - arhitekts
Santjago Kalatrava - arhitekts
Kristofors Kolumbs – ceļotajs, atklājejs
Fernando Magelāns – ceļotajs, atklājejs

Tradicionālā virtuve
Tradicionālā virtuve reģionos ir ļoti dažāda, taču tai ir arī kopīgas iezīmes – plaši tiek izmantota cūkgaļa (ceptā un sautētā veidā), speķis, olīveļļa un olīvas. Populāras ir asās piedevas – tās tiek pagatavotas no tomātiem, lokiem, ķiplokiem, sarkanajiem pipariem un dažādiem augļiem un dārzeņiem. Andalūzijā ir daudz zivju ēdienu, savukārt dienvidaustrumos iecienīti rīsa ēdieni. Vairākiem tautas svētkiem ir kulināra nokrāsa Būtiska loma Spānijas virtuvē ir vīniem.

Svētki
Tautas kalendārā ir saglabājies liels daudzums svētku. Ir daudz tradicionālo svētku, kas saistīti ar jautriem karnevāliem un tematiski daudzveidīgiem gadatirgiem. Daudzas svinības tiek saistītas ar korridu – vērša un cilvēka divcīņu. Spāņu dejas māksla atšķiras ar ritmiskumu un emocionalitāti, kas īpaši izpaužas slavenajā flamenko.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register